.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 20:10

Κουπάκι 2024 - Το... «Πρωτάθλημα» αρχίζει!

Μετά την 1η, πιλοτική χρονιά του, το «Κουπάκι» όπου συμμετείχαν 3 λέσχες –ομάδες μοτοσυκλετιστών της Κρήτης επιστρέφει με τη δεύτερη και αναβαθμισμένη έκδοσή του. [Δελτίο Τύπου]

Οι λέσχες-ομάδες φέτος διπλασιάστηκαν, με το... Κουπάκι να μετρά πέρα από τους Dakarete, τα Καλά Κοπέλια και το ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ, επιπρόσθετα τους R.O.C., ΜΟ.RTES και Varadero Cretan Maniacs .

Ο απώτερος σκοπός αυτής της συνδιοργάνωσης είναι στο μέλλον να συγκεντρώσει ακόμα περισσότερες λέσχες-ομάδες και να καταστεί θεσμός. Επίσης, με την προσπάθεια όλων η υπέρτατη επιθυμία μας είναι να δημιουργήσουμε μια βόλτα διήμερη στην Κρήτη με σταθερή ημερομηνία κάθε χρόνο, ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν και φίλοι μας από την υπόλοιπη Ελλάδα και όχι μόνο για να γνωρίσουν τον τόπο μας και την Κρητική φιλοξενία, πάντα ανιδιοτελώς .

To φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 6 μοτοβόλτες σε ολόκληρη την Κρήτη, οι οποίες θα είναι μονοήμερες και Κυριακάτικες, όπου σε κάθε μια ξεχωριστά, οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν πόντους ανάλογα με το μέρος από όπου ξεκίνα, εάν είναι διπλός ή μονός κτλ.

Στο τέλος της χρονιάς αυτός που έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους θα ανακηρυχθεί Νικητής στο 2ο Κουπάκι και θα του απονεμηθεί το σχετικό έπαθλο σε μέρα και τοποθεσία που θα ανακοινωθεί.

Την αρχή κάνουν οι R.O.C. στις 28 Απριλίου με «Το Δάσος της Ανατολής», ακολουθούν τα Καλά Κοπέλια με την «Discovering Amari –Rethymno». Στη συνέχεια, οι MO.RTES θα μας πάνε «Στου Λυδικού τη Στράτα» στις 9 Ιουνίου. Οι Dakarete μετά το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 29 Σεπτεμβρίου, θα μας πάνε βόλτα «Στην κάτω μπάντα τ΄αοριού», ενώ την σκυτάλη θα πάρουν οι Varadero Cretan Maniacs στις 13 Οκτωβρίου όπου θα Ψάξουμε τον Νέμο. Τέλος, ο ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ με την «Επαναστατική» θα κλείσει το φετινό ‘’Κουπάκι’’ στις 17 Νοέμβρη .

Οι ημερομηνίες της εκάστοτε μοτοβόλτας καθώς και η ομάδα- λέσχη που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης είναι οι παρακάτω .

  • 28/04/2024 R.O.C Στο Δάσος της Ανατολής
  • 12/05/2024 Καλά Κοπέλια Discovering Amari –Rethymno
  • 09/06/2024 MO.RTES Στου Λυβικού τη Στράτα
  • 29/09/2024 DAKARETE Στην κάτω μπάντα τ΄αοριού
  • 13/10/2024 Varadero Cretan Maniacs Ψάχνοντας τον Νέμο
  • 17/11/2024 ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ. Επαναστατική

Για να ενημερώνεστε και να λαμβάνετε τα τελευταία νέα, σχετικά με το «Κουπάκι» , εγγραφείτε στη σελίδα στο F/B Κουπάκι-Koupaki και αυτομάτως θα λαμβάνετε πληροφορίες, νέα και φωτογραφίες από τις βόλτες .

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 08:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon