.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 07:30

Κρήτη - Ο φόρος αίματος συνεχίστηκε και αυτό το Σαββατοκύριακο

Με αίμα βάφτηκε ξανά η άσφαλτος της Κρήτης, με δυο νέα τροχαία δυστυχήματα να σημειώνονται την Κυριακή επί του ΒΟΑΚ και το ένα εξ αυτών θανατηφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε πρωινές ώρες στην "κακιά στροφή", λίγο μετά τη γέφυρα του Παλαικάστρου, όταν δύο μοτοσυκλέτες κινούμενες αντίθετα, συγκρούστηκαν μεταξύ τους κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ένας 62χρονος που κινούνταν με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο να χάσει τη ζωή του και ένας άντρας 53 ετών, που κινούνταν προς Ηράκλειο να τραυματιστεί βαρύτατα και να μεταφερθεί από το ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο στο ΠΑΓΝΗ. Την έρευνα για το δυστύχημα έχει αναλάβει το ανακριτικό της Τροχαίας ΒΟΑΚ.

Αργότερα, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε μετά τις 17.00 στο Κακό Όρος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός οδηγού μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού. Το ατύχημα σημειώθηκε κάτω από επίσης αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν ο δικυκλιστής έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, βγήκε από την πορεία του με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν τόσο το ΕΚΑΒ όσο και η Τροχαία, με τον τραυματισμένο οδηγός να μεταφέρεται επίσης στο ΠΑΓΝΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Λόγω του ατυχήματος προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση, με τους άνδρες της Τροχαίας να ρυθμίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Πηγή: cretalive.gr , Φωτογραφία: Γιάννης Λιονάκης

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon