.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 07:32

Χριστίνα Βραχάλη - Ένας χρόνος με το Yamaha NMax 125

Η Χριστίνα Βραχάλη μιλάει για την εμπειρία της με το Yamaha ΝΜΑΧ 125, που οδηγεί τον τελευταίο χρόνο αντί του αυτοκινήτου της! [Δελτίο Τύπου]

Ένα χρόνο πριν, η Χριστίνα Βραχάλη αποφάσισε να κάνει μια σημαντική αλλαγή στη ζωή της: να σταματήσει να σπαταλάει το χρόνο της κολλημένη στην κίνηση για τις καθημερινές τις μετακινήσεις, και να χαρίσει στον εαυτό της χρόνο, ηρεμία και ποιότητα ζωής. Πως; Αφήνοντας το αυτοκίνητο και, επωφελούμενη από τη νέα νομοθεσία για την Ισοδυναμία των Αδειών Οδήγησης, υιοθετώντας το Yamaha NMAX 125, το οποίο οδηγείται με δίπλωμα αυτοκινήτου!

Οι εντυπώσεις της; To NMAX 125 έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της όχι μόνο για τις μετακινήσεις της στο κέντρο της πόλης, αλλά και για μεγαλύτερες αποστάσεις σε καθημερινή βάση. Ένιωθε ασφάλεια στις μετακινήσεις της και η οδήγηση αυτοκινήτου βοήθησε στην αντίληψή της στο δρόμο. Και ανυπομονεί να οδηγήσει και μοτοσυκλέτα μεγαλύτερων κυβικών!

Απολαύστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 17:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon