.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 07:53

Kawasaki Ninja ZX-4RR Trophy 2024 – Ενιαίο, «πράσινο» πρωτάθλημα στην Ιταλία

Ωραία αγωνιστικά πράγματα συμβαίνουν στην Ιταλία, όπως το Kawasaki Ninja ZX-4RR Trophy που θα πραγματοποιηθεί εντός του 2024.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, στην εν λόγω σειρά αγώνων θα πρωταγωνιστήσει το Ninja ZX-4RR, με το ενιαίο πρωτάθλημα να περιλαμβάνει πέντε γύρους σε διάφορες ιταλικές πίστες, με όλες τις μοτοσυκλέτες να συμμετέχουν με τη μορφή να είναι αμιγώς στοκ. Αυτό σημαίνει ότι η νίκη εξαρτάται πλήρως από τους αναβάτες και τις ομάδες τους όσον αφορά τη στρατηγική, τον προγραμματισμό και την οδηγική ικανότητα. Η σειρά διοργανώνεται από την K-Racing για λογαριασμό της Kawasaki Italia, η οποία θα αναλάβει όλα τα logistics και την οργάνωση της σειράς αγώνων.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να προμηθευτούν ένα Kawasaki Ninja ZX-4RR από οποιαδήποτε επίσημη αντιπροσωπεία της Kawasaki στην Ιταλία, με το μικρό πράσινο supersport να πωλείται στην Ιταλία έναντι 9.690 ευρώ. Εκτός από την αγορά της μοτοσυκλέτας, οι συμμετέχοντες πρέπει επίσης να αγοράσουν το αγωνιστικό κιτ που κοστίζει περί τις 5.900 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Οι μοτοσυκλέτες αναμένεται να διατεθούν στους Ιταλούς αντιπροσώπους έως τον Οκτώβριο του 2023 (κάπου ήδη δηλαδή), με βραβεία περιμένουν τους νικητές κάθε γύρου.

Όπως αναφέρει το Motociclismo, ο διευθυντής πωλήσεων της Kawasaki Italy, Enrico Bessolo, εξήγησε ότι η σειρά αγώνων ελπίζει να τραβήξει την προσοχή προς τις μικρού έως μεσαίου κυβισμού sport μοτοσυκλέτες στην ευρωπαϊκή αγορά: «Πρόθεσή μας είναι ακριβώς να δώσουμε νέα έμφαση και ενδιαφέρον στην αγορά των μικρομεσαίων supersportt σε όλη την Ευρώπη».

Υπενθυμίζουμε πως το Kawasaki Ninja ZX-4RR, τροφοδοτείται από έναν μικρό αλλά ισχυρό, υγρόψυκρο, τετρακύλινδρο κινητήρα στα 399 κ.εκ, με την απόδοση του στους 75 και πλέον ίππους, όπως αναλυτικότερα είχαμε δει εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon