.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 16:12

Yamaha PWseries C2 – Νέος ηλεκτροκινητήρας για ποδήλατα πόλης

[Δελτίο Τύπου Yamaha Motor Europe]

Η Yamaha γιορτάζει 30 χρόνια καινοτομίας στον χώρο των ηλεκτρικών ποδηλάτων με την παρουσίαση του νέου ελαφριού και πολυτάλαντου μοτέρ PWseries C2.

Η πρώτη ενασχόληση της Yamaha Motor Company με τα συστήματα υποβοήθησης για ποδήλατα μας ταξιδεύει πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν παρουσίασε το πρώτο σύστημα Power Assist System (PAS). Προσφέροντας υποβοήθηση στο πετάλι μέσω ενός ηλεκτροκινητήρα, το Yamaha PAS φορέθηκε σε ποδήλατο για πρώτη φορά το 1993 παρουσιάζοντάς μας το πρώτο eBike παραγωγής στον κόσμο.

Έκτοτε μεσολάβησαν τρεις δεκαετίες κατά τις οποίες η Yamaha ανέπτυξε μια πετυχημένη σειρά μικρών σε διαστάσεις και ελαφριών μοτέρ υψηλής ροπής, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες ηλεκτρονικού ελέγχου για να προσφέρουν φυσική αίσθηση στο πετάλι. Αυτή η διαρκής καινοτομία έχει φέρει σήμερα τα ηλεκτρικά μοτέρ της Yamaha σε ποδήλατα πολλών γνωστών κατασκευαστών eBikes.

Ο νέος ηλεκτροκινητήρας της Yamaha είναι ο PWseries C2, ο οποίος εξελίχθηκε από τη σειρά PW-CE για χρήση πόλης και καθημερινής μετακίνησης φέρνοντας 10% περισσότερη ροπή από τον προκάτοχό του.

2024 YAM PWSERIES C2 STU 001 04 preview

Το μικρό του μέγεθος προσφέρει στους σχεδιαστές την ελευθερία να χτίσουν πλαίσια για ευελιξία με ικανή απόσταση από το έδαφος, ενώ η εντελώς αθόρυβη λειτουργία του βελτιώνει την όλη οδηγική εμπειρία για όλους.

Με μέγιστη απόδοση ροπής 5.6 kgm (55 Nm) το PWseries C2 αποδίδειδυναμικά στην πόλη ή και έξω από αυτή. Ζυγίζει μόλις 3 κιλά και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που το κάνει γοητευτικό για πολλούς τύπους ηλεκτρικών ποδηλάτων.

Το νέο μοτέρ PWseries C2 απολαμβάνει την τεχνογνωσία της Yamaha στο λογισμικό, το οποίο ανταποκρίνεται ακαριαία σε διαφορετικές συνθήκες ώστε ο αναβάτης να απολαμβάνει ομαλή, αδιάκοπη και εντελώς φυσική αίσθηση στην υποβοήθηση του ποδηλάτου.

2024 YAM PWSERIES C2 STA 001 04 preview

Automatic Support Mode

Χρησιμοποιώντας πληθώρα αισθητήρων, η Automatic Support Mode μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ οποιασδήποτε από τέσσερεις ρυθμίσεις υποβοήθησης. Αυτή η ικανότητα να αντιδρά άμεσα σε έντονες κλίσεις ή δυνατό κόντρα άνεμο σημαίνει πως πάντα μεταδίδεται η σωστή ποσότητα δύναμης στα πετάλια, κάνοντας αυτόν τον κινητήρα κατάλληλο για χρήση σε διάφορες συνθήκες, από την μποτιλιαρισμένη πόλη ως τον επαρχιακό δρόμο με συνεχείς ανηφόρες και κατηφόρες.

Τέσσερα επίπεδα υποβοήθησης και OFF

Οι επιλογές για τον αναβάτη μετρούν τέσσερα επίπεδα υποβοήθησης – High, Standard, Eco και Eco+ – προσφέροντας τη δυνατότητα απόλυτης προσαρμογής στις συνθήκες της διαδρομής, αλλά και της επιθυμητής αυτονομίας.

2024 YAM PWSERIES C2 ACT 006 04 preview

Walk Assist

Η λειτουργία αυτή προσφέρει μια ακόμη επιλογή που θα χρειαστεί όταν το ποδήλατο σπρώχνεται με τα χέρια.

Συμβατό με όλες τις οθόνες και μπαταρίες Yamaha

Το PWseries C2 μπορεί να συνεργαστεί με όλες τις οθόνες της Yamaha, αλλά και τις μπαταρίες που χρησιμοποιεί, κάνοντάς το έτσι μια ευέλικτη επιλογή για τους κατασκευαστές ηλεκτρικών ποδηλάτων.

Ονομαστική μέγιστη απόδοση: 250 W/36 V
Υποστήριξη για ταχύτητες έως 25 km/h

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon