.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 11:16

Triumph Tiger 1200 – Αναβάθμιση για όλους στις ηλεκτρονικές αναρτήσεις

Η ημιενεργές αναρτήσεις Showa στο κορυφαίο μοντέλο της οικογένειας Tiger αποκτούν τη λειτουργία Active Preload Reduction.

Στην ηλεκτρονική εποχή που διάγουμε οι αναβαθμίσεις και ανανεώσεις στις υπάρχουσες μοτοσυκλέτες δεν έρχονται μόνο μέσα από νέα εξαρτήματα, ούτε χρειάζεται πάντοτε να περιμένουμε το μοντέλο της επόμενης χρονιάς για την ενσωμάτωσή τους.

Διά του λόγου το αληθές, η Triumph Motorcycles ανακοίνωσε μια αναβάθμιση-προσθήκη στο πακέτο των ημι-ενεργών αναρτήσεων της Showa για όλη τη γκάμα Tiger 1200, όπου η λειτουργία Active Preload Reduction (Ενεργή Μείωση Προφόρτισης) έρχεται ως ηλεκτρονική ενημέρωση για το λογισμικό του συστήματος.

Πρόκειται για μια λειτουργία που προβλέπει τη δυνατότητα να χαμηλώνει η πίσω ανάρτηση κατά έως και 20 mm όταν η μοτοσυκλέτα είναι σταματημένη ώστε να διευκολύνει την πρόσβαση των ποδιών στο έδαφος.

Στην τρέχουσα γκάμα Tiger 1200 οι εκδόσεις GT, GT Pro και GT Explorer προσφέρουν στη στάνταρ μορφή τους ύψος σέλας 850 και 870 mm, ενώ στις Rally Pro και Rally Explorer οι ανάλογες τιμές είναι 875 και 895 mm. Προσφέρεται επίσης η έξτρα επιλογή αγοράς της μοτοσυκλέτας με ακόμη χαμηλότερη σέλα κατά 20 mm και στις δύο διαθέσιμες εκδόσεις GT και Rally.

Tiger1200 20mm 01

Με τη νέα δυνατότητα ηλεκτρονικής χαλάρωσης της προφόρτισης, αυτοί οι έξτρα 2 πόντοι χαμηλώματος έρχονται να υποκαταστήσουν για κάποιους αναβάτες την ανάγκη για αγορά χαμηλότερης σέλας, ή απλά να προσφέρουν ένα επιπλέον επίπεδο άνεσης και φιλικότητας για όλους.

Το νέο αυτό σύστημα θα προσφερθεί σε όλους τους κατόχους Tiger 1200 ως αναβάθμιση του λογισμικού την επόμενη φορά που θα προσέλθουν στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Triumph για προγραμματισμένη συντήρηση της μοτοσυκλέτας τους.

Η ενεργοποίησή του θα γίνεται κατά βούληση από τον αναβάτη πατώντας για ένα δευτερόλεπτο το κουμπί ‘Home’ στο τιμόνι και μόνο εφόσον η μοτοσυκλέτα είναι ακίνητη.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon