.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 12:55

GASGAS - Ανακοινώθηκε το τρίτο «United in Dirt Tour»

Συνάντηση στα «κόκκινα» για τους φίλους της περιπέτειας από την Gasgas, σε 3 χώρες της Ευρώπης – Αυτές είναι οι ημεριομηνίες.

Η GASGAS ανακοίνωσε την τρίτη διεξαγωγή της συνάντησης «United in Dirt», σε 3 χώρες της Ευρώπης και για 2 ημέρες ανά χώρα. Η συνάντηση United in Dirt προσκαλεί τους μοτοσυκλετιστές και τους φίλους της Gasgas, να δοκιμάσουν τις μοτοσυκλέτες εκτός δρόμου της εταιρείας, ενώ η εκδήλωση θα είναι ανοικτή και για τα μέλη του τύπου.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής έχουν ως εξής:

  • 8 και 9 Σεπτεμβρίου, στο AMC Genk στο Βέλγιο
  • 23 και 24 Σεπτεμβρίου, στο Sikluv Mill Lookout στην Τσεχία
  • 6 και 7 Οκτωβρίου, στο Parcmotor Casterolli στην Ισπανία

Ενδεικτικά, όπως λέει και η Gasgas, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα έχει, μεταξύ άλλων οδήγηση σε πίστα Motocross αλλά και στην εξοχή, όπως φυσικά και το social στοιχείο της συνάντησης πολλών αναβατών στο ίδιο σημείο.

Η εταιρεία έχει ξεκινήσει ήδη να δέχεται συμμετοχές και μπορείτε να δείτε την ανάλογη φόρμα, με ένα κλικ εδώ: https://www.gasgas.com/en-int/united-in-dirt---gasgas-tour.html 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 13:03

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon