.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 14:10

Ducati – Συλλεκτικές ψηφιακές δημιουργίες Web3

Μια συλλεκτική σειρά ψηφιακών προϊόντων ξεδιπλώνει την ιστορία και τον παρόν της Ducati, με ματιές προς το μέλλον.

Η Ducati ανακοινώνει μια νέα σειρά συλλεκτικών προϊόντων που συνδυάζουν την κληρονομιά της ιταλικής εταιρείας με τις νέες τεχνολογίες.

Τα ψηφιακά προϊόντα που θα δημιουργηθούν γι’ αυτή αφηγούνται την πλούσια ιστορία της Ducati και θα είναι διαθέσιμα μέσω της open-source πλατφόρμας blockchain XRP Ledger.

Το πρώτο προϊόν που θα διατεθεί είναι ένα βίντεο που παρουσιάζει στη σειρά όλα τα λογότυπα Ducati που έχουν εμφανιστεί στα ρεζερβουάρ των μοτοσυκλετών της από το 1946 ως σήμερα, και το οποίο θα διατεθεί δωρεάν ως δώρο για τους φίλους της εταιρείας για το καλωσόρισμα.

Η αρχή αυτή θα αποκαλυφθεί την Τετάρτη 26 Ιουλίου και κάθε πρόσωπο που θα εγγραφεί στη διεύθυνση web3.ducati.com θα έχει περιθώριο επτά (7) ημερών από την παρουσίασή του θα μπορεί να το κατεβάσει. Επίσης θα αποκτήσει πρόσβαση στα επόμενα προϊόντα που θα ακολουθήσουν, όπως θα συμβεί και με όλους όσοι εγγραφούν μετά την Τετάρτη 2 Αυγούστου.

Η Ducati είναι από τους πρώτους κατασκευαστές που επένδυσαν στην ψηφιακή τεχνολογία, καθώς, για παράδειγμα, διέθεσε online για πρώτη φορά μοτοσυκλέτα της την 1η Ιανουαρίου 2000, ενώ ήταν από τις πρώτες εταιρείες που έστησαν ένα blog για την άμεση επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των Ducatisti, της διοίκησης της εταιρείας και των αναβατών της Ducati Corse.

Η είσοδος στον κόσμο του Web3 αποτελεί φυσική εξέλιξη στην ψηφιακή στρατηγική της Ducati, όπου το πάθος της οδήγησης μιας μοτοσυκλέτας εμπλουτίζεται με νέα προϊόντα που δημιουργούνται σε συνεργασία με το Web3 Pro™.

Σύντομα η Ducati θα δημιουργήσει ένα νέο προφίλ στο Twitter, αφιερωμένο στις ψηφιακές αυτές δημιουργίες, η διεύθυνση του οποίου θα αποσταλεί με e-mail σε όλους όσους έχουν εγγραφεί στη σχετική λίστα αναμονής, ενώ οι συνδρομητές του MyDucati θα είναι οι πρώτοι που θα ενημερωθούν με το αναλυτικό ημερολόγιο που θα περιέχει όλα τα μελλοντικά ραντεβού αυτής της νέας ψηφιακής πορείας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon