.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 17:32

Κερί με άρωμα … Motul

Η Motul παρουσιάζει δύο signature κεριά με αρώματα που παραπέμπουν σε δημοφιλή λιπαντικά της γαλλικής εταιρείας.

Η Motul είναι πασίγνωστη στους φίλους της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου για τα λιπαντικά προϊόντα που κατασκευάζει, αλλά το νέο της πόνημα μάλλον δεν το είχε προβλέψει κανείς.

Η αλήθεια είναι πως τα δύο κεριά που θα δούμε αμέσως μετά δεν είναι φτιαγμένα στη Γαλλία από τη Motul, αλλά εξ ονόματός της από την Καλιφόρνια (ΗΠΑ) και την εταιρεία Flying Tiger Motorcycles που εδώ και μερικά χρόνια παράγει μερικά πολύ ενδιαφέροντα κεριά, με διασημότερο όλων αυτό με άρωμα διχρονίλας.

Από αυτό το προφανές σημείο έμπνευσης, η Motul διαθέτει τώρα δύο κεριά στην αγορά με αρώματα που προσομοιάζουν σε δύο δημοφιλή και γνωστά λάδια κινητήρα της: το 300V και το 800 2Τ για δίχρονους κινητήρες.

Αμφότερα διατίθενται σε μεταλλικό κυλινδρικό κουτί εμφάνιση που παραπέμπει κατευθείαν στο εκάστοτε λιπαντικό, ενώ η διάρκεια καύσης του φτάνει τις 40 ώρες.

Μάλιστα η έναρξη διάθεσής τους ξεκινά παγκοσμίως από σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023, με κόστος κάτι λιγότερο από €37 ευρώ έκαστο, ωστόσο δυστυχώς η σχετική λίστα του eshop Motocandle δεν περιλαμβάνει και την Ελλάδα.

Δείτε τα δύο κεριά της Motul εδώ: Μotocandle.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon