.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 07:54

GasGas - Ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του πρώτου φεστιβάλ Spice It Up!

Μια εκδήλωση που θα «ανεβάσει τη θερμοκρασία» όπως ποτέ άλλοτε, ενώ όσοι παρευρεθούν θα είναι οι πρώτοι στον κόσμο που θα οδηγήσουν τις ολοκαίνουριες μοτοσυκλέτες motocross και enduro του 2024.

To event της GasGas θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία στις 29 Ιουλίου, περιέχοντας οδήγηση, καλές στιγμές, φαγητό, μουσική και όταν η σκόνη θα έχει καταλαγιάσει, μερικές παγωμένες μπύρες με νέους φίλους. Επίσης, η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν!

Η οδήγηση των νέων MC και EC μοντέλων θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Crossodromo La Trogna στην κεντρική Ιταλία. Αυτός ο εντυπωσιακός χώρος στην πλαγιά του λόφου επιλέχθηκε επειδή τα έχει όλα. Πέρα από την εκπληκτική τοποθεσία, υπάρχει μια εξαιρετική πίστα με πολλά ωραία άλματα, όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να «παίξουν» κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Αλλά όχι μόνο αυτό, υπάρχει άφθονο δάσος με πληθώρα μονοπατιών όπου τα μοντέλα enduro θα έρθουν στα νερά τους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να λάβετε μέρος στη δράση είναι να εγγραφείτε ηλεκτρονικά για να επιβεβαιώσετε τη θέση σας και στη συνέχεια, να σηκωθείτε και να οδηγήσετε.

Στο τέλος της μέρας θα υπάρξει ένα afterparty! Μια πολύ δροσερή συνάντηση όπου όλοι μπορούν να σκεφτούν μια αξέχαστη μέρα. Καθώς το Spice It Up Festival πραγματοποιείται για ένα Σάββατο . Η GasGas ωστόσο μας προτρέπει να μείνουμε στην πίστα το βράδυ πριν αλλά και το επόμενο. Καλή φάση!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon