.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 09:27

MV Agusta - Ολική ανακαίνιση στα κεντρικά του Varese, με βοήθεια KTM

Αλλάζουν όλα για τις εγκαταστάσεις της θρυλικής μάρκας από την Ιταλία.

Με ένα κατατοπιστικό δελτίο τύπου, η MV Agusta ανακοίνωσε την επικείμενη, ολική ανακαίνιση του εργοστασίου και των κεντρικών εγκαταστάσεων της, στο Varese της Ιταλίας. Η είδηση έρχεται ως συνέχεια των εξελίξεων, μετά από την απόκτηση του 25,1% της ιταλικής μάρκας, από την KTM (Pierer Mobility Group), στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης της MV Agusta για το μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα, οι εγκαταστάσεις της MV Agusta στο Varese της Ιταλίας, που έχουν έκταση συνολικά 130 στρεμμάτων, από τα οποία τα 20 είναι εσωτερικοί χώροι, θα ανακαινιστούν εξολοκλήρου. Στο τέλος του Project, η MV Agusta δηλώνει ότι οι εγκαταστάσεις της θα είναι σημείο αναφοράς όσον αφορά την βιωσιμότητα, την τεχνολογία αλλά και το περιβάλλον εργασίας. Μέσα στις αλλαγές που θα γίνουν, συμπεριλαμβάνεται και η κατασκευή ενός μουσείου της μάρκας.

Ο Timur Sardarov, επικεφαλής της MV Agusta, δήλωσε: «Το μέλλον της μάρκας δεν ήταν ποτέ τόσο λαμπρό και έχει πολλές συναρπαστικές στιγμές για εμάς.». Με την σειρά του, ο Luca Martin, οικονομικός διευθυντής της MV Agusta, είπε μεταξύ άλλων: «Με την βοήθεια του Pierer Mobility Group, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εγκαταστάσεις και μεθόδους που θα μας επιτρέψουν να προσεγγίσουμε ακόμα περισσότερους φίλους της μοτοσυκλέτας σε όλο τον κόσμο και να δημιουργήσουμε μια μοναδική σχέση μαζί τους. Θέλουμε να καλούμε κάθε έναν από τους πελάτες μας με το όνομα του.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 09:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon