.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 20:22

Bristol Motorcycles ADX 160 – Κλώνων του Honda ADV 160 συνέχεια

Μια από τις «τάσεις» της εποχής είναι τα πιο.. περιπετειώδη, μικρού κυβισμού scooter. Ποια είναι η ύψιστη μορφή κολακείας είπαμε; Α, ναι, η μίμηση.

Πρώτα το ADV 150 – νυν 160 – της Honda, ήταν το «adventure» scooter για τους λιγότερο έμπειρους αναβάτες που δανειζόμενο τα γονίδιά του μεγαλύτερου αδερφού του, X-ADV, είχε στιβαρή όψη με την πρακτικότητα ενός καθημερινού scooter.

Και μετά ήρθε η αντιγραφή, με ένα ακόμα κλώνο του ADV 160 με τα λογότυπα της Bristol Motorcycles με έδρα τις Φιλιππίνες. Και το όνομα αυτού.. ADX 160. Ναι, είχαν το θράσος δώσουν και παρόμοιο όνομα, με τις ομοιότητες να συνεχίζονται. Εντός, συναντάμε έναν υγρόψυκτο, μονοκύλινδρο κινητήρα 155,6 κ.εκ. με ψεκασμό καυσίμου. Ως εκ τούτου, μπορούμε να περιμένουμε παρόμοιες επιδόσεις με άλλα scooter της κατηγορίας, με την απόδοση περίπου στους 15 ίππους.

Ακόμα, το εν λόγω scooter ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό του με το ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα, τα φώτα LED, τους ακτινωτούς τροχούς και την έγχρωμη οθόνη TFT. Η αισθητική του ADX 160 ενισχύεται περαιτέρω από το μεγάλο δισκόφρενο και το ανεστραμμένο μπροστινό πιρούνι με τη χρυσή ανοδίωση.

Τέλος, όσον αφορά την.. τιμολόγηση, η Bristol Motorcycles πουλά το νέο της scooter στην αγορά των Φιλιππίνων στη λιανική τιμή των P178.000 ή περίπου 3.000 ευρώ. Δεν θα ήταν κακό..

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 21:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon