.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 07:33

Sinnis Motorcycles – Κινέζικες μεν, με 7 χρόνια εγγύηση δε

Η Sinnis Motorcycles απευθύνεται κυρίως σε πρωτόλειους αναβάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, μας απασχολεί λόγω.. εγγύησης.

Η γκάμα της εταιρείας περιλαμβάνει γυμνά, σπορ και adventure μοντέλα καθώς και scooter, τα περισσότερα από τα οποία είναι εξοπλισμένα με μονοκύλινδρους κινητήρες 125κ.εκ. Με έδρα το Μπράιτον του Ηνωμένου Βασιλείου, η Sinnis είναι σε θέση να εμπορεύεται τα μοντέλα της σε ελκυστικές τιμές χάρη στην κινεζική κατασκευή που πραγματοποιείται σε συνεργαζόμενα εργοστάσια.

Το «εντυπωσιακό» στην όλη υπόθεση, είναι το επταετές πρόγραμμα εγγύησης απεριόριστων χιλιομέτρων, που ανακοίνωσε πρόσφατα, όντας η πρώτη εταιρεία επι βρετανικού εδάφους που προσφέρει αυτού του είδους την εκτεταμένη κάλυψη εγγύησης. Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου της Sinnis, καλύπτονται όλα τα κύρια εξαρτήματα της μοτοσυκλέτας, διασφαλίζοντας ότι οι αναβάτες μπορούν να κάνουν τα ταξίδια τους με ασφάλεια. Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, η Sinnis λέει ότι έχει χιλιάδες ανταλλακτικά και ανταλλακτικά σε απόθεμα στην αποθήκη της που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, όλα διαθέσιμα με παράδοση την επόμενη μέρα.

sinn2.jpg

Στο πρόγραμμα εγγύησης περιλαμβάνεται και η οδική βοήθεια όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, αν και είναι διαθέσιμη μόνο για το πρώτο έτος. Φυσικά, ισχύουν άλλες τυπικές καλύψεις εγγύησης, όπως η επισκευή ή η αντικατάσταση εξαρτημάτων και εξαρτημάτων ως αποτέλεσμα κατασκευαστικού ελαττώματος. Καλύπτεται μάλιστα και η εργασία των εξουσιοδοτημένων συνεργείων Sinnis σε περίπτωση που πρέπει να γίνουν επισκευές που σχετίζονται με την εγγύηση.

sinn3.jpg

Στην περίπτωση δε της μεταπώλησηw, γίνεται μεταφορά της εγγύησης στον επόμενο ιδιοκτήτη, επιτρέποντας στους ανθρώπους που θέλουν να αγοράσουν μια μεταχειρισμένη μοτοσυκλέτα της Sinnis να απολαύσουν επίσης την ηρεμία που προσφέρει το πρόγραμμα εκτεταμένης εγγύησης.

Με τα παραπάνω να συνοδεύονται από απεριόριστα χιλιόμετρα, φαίνεται πως έχουμε μια πολύ σοβαρή δήλωση αξιοπιστίας εκ μέρους των Κινέζων κατασκευαστών. Αλλάζουν άραγε τόσο δραστικά τα δεδομένα στην παραγωγή τους ή έχουμε απλά μη βιώσιμες κινήσεις εντυπωσιασμού;

Πηγή: Rideapart

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon