.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 08:32

Ένα ιδιαίτερο, ηλεκτρικό, supermoto που λεγόταν CRF-E2

Τα «πρώτα» βήματα της Honda στην ηλεκτροκίνηση των 2 τροχών, δείχνουν πως οι βελτιώσεις μπορούν να πάνε και να έρχονται.

Το Μάρτιο του 2022, η Honda και η Greenger Motors παρουσίασαν για πρώτη φορά το CRF-E2. Ένα ηλεκτρικό, «παιδικό» -motocross- μοτοσυκλετάκι που κατασκευάζεται από την Greenger και έχει επίσημα άδεια από τη Honda για να παίρνει το όνομα και το χρώμα της οικογένειας CRF.

Βέβαια, καθώς το-E2 είναι φτιαγμένο για… νεότερους αναβάτες, η ηλεκτρονικά περιορισμένη τελική του ταχύτητα είναι μόλις 20 μίλια την ώρα (κάτι πάνω από 30χλμ/ώρα δηλαδή). Όπως δείχνει ο YouTuber Sur Ronster είναι πολύ.. αργό, αν και πιθανώς εξαιρετικό για αυτό που προορίζεται, παιδιά που μόλις μαθαίνουν να οδηγούν και χτίζουν την αυτοπεποίθησή τους. Για πιο «μεγαλόσωμα» παιδιά ωστόσο, δεν.

Κάπου εδώ άρχισαν τα «πειράγματα», αντικαθιστώντας τον ελεγκτή του μοτέρ με τον ASI BAC4000, μαζί με μια custom μπαταρία 72v. Το τρίτο κομμάτι της αναβάθμισης ήταν ένα σετ «μπαμπάτσικων» τροχών supermoto.

Η μέσω τηλεμετρίας τελική που καταγράφτηκε από την GoPro του Ronster, έδειξε 48 μίλια την ώρα, φτάνοντας σαν λέμε τα 77χλμ/ώρα σε αυτό το -πρώτο στον κόσμο- ηλεκτρικό, supermoto,CRF.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon