.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 11:57

Τα παιδία παίζει - Marc Marquez, Max Verstappen, Toni Bou με Go-Karts

Και για να παίξουν τα παιδιά πρέπει να υπάρχει κάποια γιορτή και γι’ αυτό έχει φροντίσει η Honda. Η Honda Thanks Day 2022, είναι μία γιορτή που διοργανώνει η εταιρεία, μεταξύ άλλων εκδηλώσεων, που μαζεύει οδηγούς αγώνων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στην πίστα Motegi στην Ιαπωνία για να αγωνιστούν με καρτ. 
Πού αλλού μπορείτε να δείτε τον έξι φορές παγκόσμιο πρωταθλητή MotoGP, Marc Marquez , να συνεργάζεται με τον κυρίαρχο (και δύο φορές) παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 Max Verstappen ; Αλλά και τους Toni Bou , Adrian van Beveren, Tim Gajser, Ricky Brabec , Takuma Sato, Pierre Gasly, Yuki Tsunoda, Sergio Perez και άλλους.  
Για τους λάτρεις του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού, εκδηλώσεις όπως αυτή είναι πολύ διασκεδαστικές, γιατί μπορούν να δουν τους κορυφαίους αγωνιζόμενους να συναντώνται κάτι που δεν μπορεί να συμβεί αλλιώς και να ανταγωνίζονται σε οχήματα που κανένας από αυτούς δεν αγωνίζεται επί του παρόντος.
  
Κάθε ομάδα αποτελείται από δύο αγωνιζόμενους και η συμφωνία είναι ότι ο ένας πληροί τις προϋποθέσεις και τρέχει τους πρώτους πέντε γύρους ενός αγώνα 10 γύρων. Στη μέση της διαδρομής, κάθε καρτ βγαίνει στα pit  και αλλάζουν οι οδηγοί. Όλες οι ομάδες θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι «μικτές», αφού αποτελούνται από έναν αγωνιζόμενο που προέρχεται από τα δίτροχα και έναν από τα τετράτροχα. Πρώτος αγωνίζεται ο εκ των μοτοσυκλετών προερχόμενος και δεύτερος εκ των αυτοκίνητων. Την Pole Position πήρε ο Tim Gajser και ο Marc Marquez, αν αναρωτιέστε, οδηγεί το καρτ με το ίδιο στυλ, για το οποίο είναι διαβόητος, που οδηγεί μοτοσυκλέτα.
 
Συνολικά, είναι ένας σύντομος αλλά διασκεδαστικός αγώνας για να δει κανείς. Όταν ο Marquez μπαίνει στο pit για να έχει τη σειρά του ο Verstappen, ο Marquez σπρώχνει ακόμη και το καρτ του Verstappen κάτω από το pit lane, προς την έξοδο στην πίστα - προσπαθώντας να διατηρήσει κάθε μικρό πλεονέκτημα χρόνου που είχε συγκεντρώσει πριν πριν μπει στα pit για την αλλαγή οδηγού. Στο τέλος, φαίνεται ότι όλοι οι αγωνιζόμενοι πέρασαν καλά. 
 
Πηγή: Rideapart
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 12:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon