.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 10:25

Η Kabuto και η Mips συνεργάζονται με την MotoGP για ασφαλέστερα αγωνιστικά κράνη

Η Mips ανακοίνωσε συνεργασία με την Kabuto ώστε να εφοδιασουν τα αγωνιστικά κράνη της MotoGP με τις πιο πρόσφατες λύσεις προστασίας κεφαλής. Η Mips θα κάνει την είσοδό της στο MotoGP μαζί με την Kabuto το 2023, με το νέο της κράνος F17 Racing Mips, το οποίο θα διαθέτει επένδυση χαμηλής τριβής Integra TX.
Η επένδυση Integra TX έχει σχεδιαστεί για να κινείται καθώς το κράνος περιστρέφεται για να προστατεύει τον κεφάλι του χρήστη από  τρυματισσμούς. Αυτό βοηθά στη μείωση της περιστροφικής κίνησης της κεφαλής και το Integra TX «θα αντικαταστήσει το συμβατικό στρώμα άνεσης, καθιστώντας το εντελώς αόρατο», λέει ο Mips. 
 
1020680.jpg
 
Θα επιτρέψει κίνηση 10-15 χιλιοστών προς όλες τις κατευθύνσεις και η Mips λέει επίσης ότι το λεπτό προφίλ του θα σημαίνει ότι τα μεγέθη του κράνους δεν θα επηρεαστούν. Εκτός από το στρώμα Integra TX, τα F17 Racing Mips θα διαθέτουν επίσης ένα αεροδυναμικό προφίλ που προορίζεται να μειώσει το φορτίο στο κεφάλι του χρήστη και να αυξήσει τη σταθερότητα.
 
 1022210.jpg
 
Ο Max Strandwitz, Διευθύνων Σύμβουλος της Mips, δήλωσε: «Η λύση Mips Integra TX είναι μια ακόμη σημαντική εξέλιξη που οδηγεί τη Mips στο μέλλον της ασφάλειας που βασίζεται στο κράνος. Η ασφάλεια θα είναι πάντα πρώτη για εμάς, αλλά η βελτίωση της ενσωμάτωσης αυτής της τεχνολογίας στα κράνη είναι ένας άλλος σημαντικός στόχος. Το να έχουμε το πρώτο κράνος με το σύστημα ασφαλείας Mips στο MotoGP ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τους μακροπρόθεσμους στόχους μας και την αποστολή μας να οδηγήσουμε τον κόσμο σε ασφαλέστερα κράνη».
Η Kabuto είχε παρουσία στο grid του MotoGP για το 2022, με τον Remy Gardner να φορά τα κράνη της μάρκας, ενώ ο Kaito Toba φόρεσε επίσης το Kabuto αυτή τη σεζόν στο Moto3.
 
Πηγή: Visordown
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 10:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon