.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 13:23

Η ΚΤΜ Ευρώπης θα κάνει τη διανομή των CFMOTO σε Βρετανία και Ιρλανδία

Οι συνεργασίες επεκτείνονται συνεχώς στον χώρο της μοτοσυκλέτας με την KTM να επεκτείνει την συνεργασία της με την κινεζική CFMoto, στην διάθεση μοτοσυκλετών σε Ιρλανδία και Μεγάλη Βρετανία.
 
 
Η συνεργασία των δύο εταιριών έχει ξεκινήσει με την κατασκευή κινητήρων της KTM για την CFMOTO, κάτι που έχουμε δει και στην 800MT η οποία χρησιμοποιεί τον κινητήρα της 790 Adventure. Οι δύο εταιρίες έχουν κατασκευάσει από κοινού εργοστάσιο στην Κίνα για την συνεργασία αυτή, και τώρα η συνεργασία επεκτείνεται και στο εμπορικό κομμάτι, αφού η KTM Europe αναλαμβάνει την διανομή και των μοτοσυκλετών της CFMoto στη Βρετανία και την Ιρλανδία.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η προυπάρχουσα συνεργασία με τους αντιπροσώπους θα παραμείνει στα ATV/SSV της εταιρείας ενώ η ΚΤΜ θα αναλάβει μόνο την διανομή των μοτοσυκλετών. Αυτό θα ξεκινήσει από την 1η Ιανουαρίου του 2023,  μιας και η Quadzilla Ltd, η οποία είχε την διανομή, θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τα τετράτροχα της CFMOTO και θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εγγυήσεις.
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 16:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon