.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 07:31

Kenan Sofuoğlu – ‘Αφησε τον 3χρονο γιο του να «οδηγήσει» ένα Honda Gold Wing

Ο αναβάτης του WSBK ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram ένα βίντεο που αποδεικνύει πως η βλακεία δεν έχει να κάνει με εμπειρία στους αγώνες, εθνικότητα ή ηλικία.

Για την ακρίβεια, είδαμε τον Kenan να βρίσκεται σε μια πίστα με τον 3 ετών γιο του. Πιθανότατα, ο μικρός έχει ήδη «εμπειρία» με κάποια mini bikes, αυτό ωστόσο δεν δικαιολογεί την κίνηση του πατέρα του, να το βάλει δηλαδή πάνω σε μια μοτοσυκλέτα 1.833 κυβικών και 367 κιλών.

Με το πιτσιρίκι να τεντώνεται για φτάσει στοιχειωδώς το τιμόνι και τον Kenan να ακολουθεί δίνοντας οδηγίες, εύκολα φανταζόμαστε πόσα πράγματα θα μπορούσαν να πάνε στραβά. Καλά τα views και η δημοσιότητα, καλή και η πίστα, αλλά έχει και η ηλιθιότητα τα όρια της.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 10:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon