.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 13:33

Αγγλία – Πρόγραμμα δωρεάν δανεισμού κλασσικών μοτοσυκλετών

Η λέσχη Vintage Motorcycle Club (VMCC) ανοίγει το γκαράζ με τη συλλογή κλασσικών μοτοσυκλετών της και τις προσφέρει για δανεικές βόλτες στα μέλη της.

Το σχέδιο αυτό παρουσιάστηκε ως μέρος μιας στρατηγικής που στοχεύει στο να φέρει σε επαφή το μοτοσυκλετιστικό κοινό με τις ιστορικές μοτοσυκλέτες. “Θέλουμε όσο περισσότεροι άνθρωποι γίνεται να νιώσουν την εμπειρία μιας παλιότερης μοτοσυκλέτας και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει,” δήλωσε ο πρόεδρος της λέσχης VMCC, Mario Costa-Sa.

“Θα υπάρχουν περιορισμοί σε κάποιες από τις παλιότερες μοτοσυκλέτες και τα μέλη θα είναι υπεύθυνα για αυτές που θα έχουν στη φροντίδα τους, ενώ θα καλύπτονται από την ασφάλεια των Μελών μας."

Η συλλογή της VMCC περιλαμβάνει πάνω από 40 μοτοσυκλέτες σε διάφορες πόλεις της Αγγλίας, από προπολεμικές από τη δεκαετία του 1920 ως πιο σύγχρονες κλασικές, όπως η εικονιζόμενη Yamaha FJ1200 του 1989.

Ο δανεισμός της μοτοσυκλέτας μπορεί να γίνει κατά βάση σε εγγεγραμμένα μέλη της λέσχης, το ετήσιο αντίτιμο της οποίας ανέρχεται σε 42 λίρες Αγγλίας (περίπου €48, με βάση την ισοτιμία της 19/10/22), με χαμηλότερες τιμές για μέλη μικρότερης ηλικίας. Υπάρχει η δυνατότητα να δανειστεί μια κλασσική μοτοσυκλέτα και κάποιος που δεν είναι μέλος, αλλά αυτό μπορεί να γίνει κατά περίπτωση και μόνο εφόσον κριθεί ως κατάλληλος ο ενδιαφερόμενος.

Η VMCC διαθέτει επιπλέον ένα φορτηγάκι Ford Transit και τρία τρέιλερ για τη μεταφορά μοτοσυκλετών μεταξύ πόλεων.

Το σχέδιο αυτό έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τη Βρετανική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας και τον πρόεδρό της Jim Freeman: “Ως κάποιος που έχει στην κατοχή του μερικές από τις προαναφερθείσες μοτοσυκλέτες, βρίσκω πώς είναι μια εξαιρετική ιδέα, παίρνεις μια γεύση από την εμπειρία χωρίς να προβληματίζεσαι με τις λεπτομέρειες της αγοράς και συντήρησης μιας κλασσικής μοτοσυκλέτας.”

Πηγή: MCN

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon