.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 07:41

Ένα Harley-Davidson Sportster για το.. βουνό

Μπορεί ένα Harley-Davidson Sportster να αλλάξει κατηγορία και να αποκτήσει enduro λογική; Σύμφωνα με τη Good Times Racing, ναι.

Ειδικά από τότε που στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού το AMA πρόσθεσε μια κατηγορία ονόματι «Χούλιγκαν» στο πρωτάθλημα National Hare and Hound στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι συνηθισμένο να βλέπουμε μεγάλες μοτοσυκλέτες που έχουν μετατραπεί σε τέρατα πολλών κυβικών για το χώμα.

Ένα εξ αυτών είναι το «Bajarley» — ένα Harley-Davidson Sportster 883 του 1995, βαριά τροποποιημένο από τον Rich Silva της Good Times Racing. Ξεκινώντας από το τέλος του εγχειρήματος, συναντάμε ένα σετ πιρουνιών από Honda CRF450 με εσωτερικά στοιχεία της RaceTech, συνοδευόμενο από ένα αμορτισέρ τιμονιού της Scotts Performance. Οι τροχοί των 21" εμπρός και 18" πίσω είναι από την αμερικάνικη Dubya με τα ελαστικά να είναι της Shinko.

bajarley2.jpg

Τα πίσω αμορτισέρ στις 17,5” είναι της επίσης της Racetech ενώ το πίσω φτερό είναι της Lowbrow Customs, η οποία προμήθευσε επίσης το ρεζερβουάρ καυσίμου. Το περίεργο χρώμα στρώθηκε από τον Donnie Walker Jnr, με γράμματα από τον Bill Walker. Η στοκ σέλα της Harley, όπως είναι λογικό έπρεπε να φύγει και εν τέλει αντικαταστάθηκε με μια σέλα motocross της Vyrus Moto. Τέλος, οι Stealth Pipes παρείχαν την εξάτμιση του ιδιαίτερου αυτού scrambler από ανοξείδωτο ατσάλι.

bajarley3.jpg

Ο Rich και ο team mate του, Joey Elms, έχουν τρέξει στο Mint 400 δύο φορές με το.. Bajarley, τερματίζοντας 5οι το 2021, και σε μια τρίτη θέση το 2022. Ο Rich πήρε επίσης την τρίτη θέση στο Biltwell 100 το 2022. Όχι και άσχημα για μια μοτοσυκλέτα που είχε εντελώς άλλο σκοπό. Βέβαια, όταν χρήμα και τρέλα συνδυάζονται, όλα μπορούν να συμβούν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon