.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 10:42

Honda Super Cub 110 από την K-Speed. Το παπί του δικαστή Dread

6 δεκαετίες μετά την εμφάνισή του και ακόμη κυκλοφορεί ως νέο μοντέλο και ακόμη όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί του. Ο λόγος για το γνωστό σε όλους στην χώρα μας σαν παπί της Honda. Η custom εταιρεία K-Speed από την Ταϊλάνδη το ανέλαβε και πραγματικά το απογείωσε, δίνοντάς του μια εντελώς διαφορετική αισθητική. 
Το δημιούργημα που  θυμίζει art deco και μοτοσυκλέτες της δεκαετίας του ’30, βασίζεται στο μοντέλο του Super Cub του 2022. Η K-Speed παρουσιάζει το νέο της δημιούργημα σε άσπρο και μαύρο χρώμα.
honda-super-cub-110-k-speed-2-625x625.jpg
Τα εντυπωσιακά εμπρός πίσω φτερά που καλύπτουν σχεδόν το μισό του κάθε τροχού ήταν μία έμπνευση του ιδρυτή της K-Speed, ο οποίος περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία για να τα δοκιμάσει. Και στο Super Cub  110  ταίριαξαν απόλυτα, δίνοντας ταυτότητα την ταυτότητα της εταιρείας που το έφτιαξε. Η K-Speed δημιούργησε  τα καλούπια και τα έφτιαξε από ABS πλαστικό. 
Η ταϊλανδέζικη εταιρεία είχε ήδη μία σειρά ανταλλακτικών που την είχε χρησιμοποιήσει και σε άλλες κατασκευές με την ονομασία Diablo. Από αυτή τη σειρά προέρχεται το εμπρός φωτιστικό σώμα που αντικατέστησε αυτό της Honda και μπήκε λίγο χαμηλότερα. Κατά τον ίδιο τρόπο τα όργανα ήρθαν πιο πίσω και πιο κοντά στον αναβάτη. Το τιμόνι είναι αλλαγμένο και προστέθηκε πάνω του ένα μικρό φιμέ τζαμάκι, δείγμα ανεμοθώρακα.
honda-super-cub-110-k-speed-4-625x417.jpg
Επίσης αλλάχτηκαν οι διακόπτες με νέους vintage αισθητικής. Η  πινακίδα «κρέμεται» πίσω αριστερά και έξω από τον τροχό και φωτίζεται με LED λάμπα. υπάρχει καινούρια  μονή μεγάλη σέλα με καινούρια μαρσπιέ και χαμηλή εξάτμιση  της σειράς Diablo επίσης. Η K-Speed σχεδιάζει να κατασκευάσει 50 μαύρα και 50 άσπρα ίδια. Δεν υπάρχουν σχέδια και γραφικά για να μην διακόπτουν την σχεδιαστική ροή. Υπάρχει μόνο το logo της K-Speed στο μπροστινό μέρος και το SuperCub πίσω. Είναι χαμηλότερο από το original παπί, μάλλον έχει και χαμηλότερες αναρτήσεις. Το ψαλίδι έχει επιμηκυνθεί και οι «γεμάτοι» 17άρηδες τροχοί ολοκληρώνουν την σκοτεινή η λαμπερή σιλουέτα, ανάλογα το χρώμα, αυτού του  meta παπιού. 
 
Πηγή: BIKEEXIF
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 10:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon