.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 11:58

Honda FT400 και KTM DUKE 200 με παραλιακή διάθεση

Το καλοκαίρι μπορεί να πέρασε, αλλά κανείς δεν  απαγορεύει να ονειρευόμαστε τι θα κάνουμε το επόμενο. Μία Honda FT400 και μία ΚΤΜ Duke 200 μπορεί να θεωρούνται ταπεινά όνειρα, αλλά μπορεί να γίνουν υπερπαραγωγές αν πέσει πάνω τους λίγη χρυσόσκονη από την Deus Ex Machina.
H Deus Ex Machina είναι εταιρεία με εργαστήρια custom αλλά και καταστήματα καφέ σε όλο τον κόσμο, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με τους δύο τροχούς. Τον καφέ τους δεν τον έχουμε δοκιμάσει, αλλά οι φωτογραφίες από τις κατασκευές τους είναι πάντα απολαυστικές. 
 green-envy-honda-ft400---rear.jpg
Το παράρτημα της Ιαπωνίας με επικεφαλή τον Tomoyuki Soeda πήρε μία ταπεινή Honda FT400 και τη μετέτρεψε σε scrabler και μάλιστα προσπαθώντας να κρατήσει σε χαμηλό κόστος όλη την διαδικασία. Έβγαλε τα πλαϊνά πάνελ αφήνοντας το πλαίσιο εκτεθειμένο και αντικατέστησε το ρεζερβουάρ. Επίσης αφαίρεσε τα δύο αμορτισέρ πίσω, και με την κατάλληλη μετατροπή τοποθέτησε ένα, το οποίο λόγω μεγέθους τραβάει το βλέμμα. Τοποθετήθηκαν ελαστικά Dunlop D603,ψηλό μοτοκροσάδικο εμπρός φτερό και τελικό εξάτμισης SuperTrapp και τέλος πλαϊνή σχάρα για σερφ. Και το όνομά της είναι Green Envy. 
 beluga-xm-ktm-200-duke---side-left.jpg
Το άλλο project είναι η μετατροπή μιας KTM 200 Duke. Την έγδυσε και έβαλε καινούριο κουστούμι πιο στρογγυλεμένο σε αντίθεση με την αιχμηρή αισθητική της εργοστασιακής. Το όνομα αυτού  Beluga XM το οποίο φοράει ελαστικά AX41 adventure και διαθέτει πλαϊνή σχάρα για σερφ γι’ αυτούς που  θέλουν να δαμάσουν τα κύματα. Και οι δύο μοτοσυκλέτες διαθέτουν πίσω σχάρες για φορτία, όπως ένα σετ κάμπινγκ, ενώ η Beluga διαθέτει παρόμοια και μπροστά. 
       
 
 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 12:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon