.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 12:52

Μια μοναδική Yamaha XSR700 από την Αυστραλία

Ο  ιδιοκτήτης μίας XSR 700 την έδωσε στην εταιρεία από την Αυστραλία, την Deus Ex Machina… δια τα περαιτέρω. Και κατέληξε με μία Yamaha XSR 700 Scrambler, που χαίρεσαι να την βλέπεις. 

Ο Ty, ο ιδιοκτήτης, είναι λάτρης των παλιών αγωνιστικών αυτοκινήτων και των χρωματισμών τους, όπως η Brabham BT 19 και η Arrow A2  F1. Έτσι το χρώμα του ρεζερβουάρ έγινε πράσινο με γκρι και χρυσή λωρίδα και ένα επίσης χρυσό σήμα της Yamaha σε μαύρο φόντο. 
 
 ezgif-5-60c24995c4.jpg
Η Deus Ex Machina καταπιάστηκε με αυτά που βλέπει ο αναβάτης μπροστά του όταν οδηγεί. Τοποθέτησαν τιμόνι Biltwell και αναλογικό καντράν Daytona Velona. Καθρέφτες, γκριπ από την MotoGadget. Το εμπρός φωτιστικό σώμα είναι της Kellermann. Το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας είναι βγαλμένο κατευθείαν από τα ‘70s με ένα πολύ μικρό βουρτσισμένο φτερό και ένα LED επίσης πολύ μικρό σε στυλ σφαίρας φωτιστικό σώμα. 
ezgif-5-057e28e532.jpg
 
Το εμπρός φτερό είναι επίσης μικρό, ίδιο χρώμα και υλικό με το πίσω. Τα προστατευτικά για τη σκόνη στα καλάμια είναι της JVB. Η ζάντες με ακτίνες δίνουν τη χωματερή ατμόσφαιρα και είναι της Alpina Raggi και φορούν τα MT60RS της Pirelli. Αυτή η Yamaha XSR700 είναι απλή, λιτή και άγρια, θυμίζοντας περασμένες και ένδοξες μοτοσυκλετιστικές δεκαετίες.
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 09:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon