.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 10:34

Honda Forza 750R - Φόρος τιμής στην παγκόσμια πρωταθλήτρια RC30

 
Μπορεί το εικονιζόμενο Forza 750 να φαίνεται λίγο φαντεζί, αλλά στους παλιότερους κάτι θυμίζει. Τι άλλο από τα χρώματα της VFR750, που  είχε εντυπωσιάσει όταν βγήκε στο τέλος της δεκαετίας του 1980, τόσο στους δρόμους, όσο και στις πίστες ως RC30 παίρνοντας δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα 1988-1989. 
Η Werther Honda που είναι επίσημος αντιπρόσωπος στην πόλη Nice της Γαλλίας αποφάσισε να φτιάξει ένα σκούτερ με το οποίο θα τιμούσε την VFR750 και το έκανε με ένα Forza 750και τη βοήθεια της Aloisi 2 Roues,  εταιρείας μετατροπών. Το βάψιμο που παραπέμπει απευθείας στην VFR έγινε από την Aeromagic. Όμως το ψαλίδι και οι τροχοί δεν θυμίζουν απλά VFR750, αλλά είναι από αυτό. Βέβαια η τοποθέτηση τροχών και ψαλιδιού από Superbike σε scooter δεν είναι και η πιο απλή υπόθεση, αλλά άμα υπάρχει θέληση όλα γίνονται και το αισθητικό αποτέλεσμα είναι όντως εντυπωσιακό. Σε αυτές τις μεγάλες αλλαγές προστέθηκαν, εξάτμιση Akrapovic, φίλτρο αέρα Malossi, καθώς και νέα δισκόφρενα εμπρός. Η  Aloisi 2 Roues  άλλαξε τη χρτογράφηση  του κινητήρα και έκανε παρεμβάσεις στο κιβώτιο ταχυτήτων. 
 
Αν νομίζετε ότι η εταιρεία για την οποία  τρέχετε στο GP σας αδικεί με το μικρό και αδιάφορο σκούτερ που σας έχει παραχωρήσει για να μετακινείστε στα paddock, το Honda Forza 750R θα ταιριάζει απόλυτα με την αγωνιστική  σας φόρμα!
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 10:51

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon