.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 12:58

KTM EXC 500 του 2015 μετατρέπεται σε 80s retro

 
Η KTM και όχι για πρώτη φορά δημιουργεί μία special edition μοτοσυκλέτα για το 2023 αφιερωμένη στον αυστραλέζικο αγώνα Six Days Enduro (ISDE). Είναι ο αρχαιότερος off-road αγώνας και ο πρώτος έγινε τα 1913, εποχή που έτσι κι αλλιώς οι ασφαλτοτρωμένοι δρόμοι ήταν ελάχιστοι. 
 
Ο Dan Mickan κάνει μετατροπές μοτοσυκλετών στην Αυστραλία και αποφάσισε να μετατρέψει την ειδική έκδοση της EXC 500 Six Days, σε ακόμη πιο ειδική, μετατρέποντάς την οπτικά σε ρετρό endure εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 80. Ο Mickan λέει ότι του πήρε 42 μήνες για να την ολοκληρώσει. Eίναι 510cc με αναρτήσεις WP, πλαίσιο και ψύξη παραμένουν τα ίδια.

Το φιλτροκούτι άλλαξε μόνο για να ταιριάζει στο νέο υποπλαίσιο,αλλά το φίλτρο αέρα παραμένει το εργοστασιακό. Καινούριο είναι το ρεζερβουάρ και ανήκει σε ένα ταπεινό Honda XL 185. Επίσης αλλάχθηκε και η σέλα με μία μεγαλύτερη η οποία ταιριάζει καλύτερα αισθητικά στην ρετρό ατμόσφαιρα. 

Η επιστροφή στο παρελθόν συνεχίζεται με τα κλασικά άσπρο, μαύρο, πορτοκαλί χρώματα, με εξάτμιση Danmoto. Παραμένει όμως το λογότυπο ISDE ARGENTINA ως είχε στην KTM του 2015, που ήταν και η χώρα που φιλοξενούσε τον αγώνα. 
 
Πηγή: ADV Pulse μέσω Visodrown
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 15:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Benzina Zero – Όνομα και πράγμα! Keeway – Νέος τιμοκατάλογος »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon