.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 08:51

Ένα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσυκλέτα στους δρόμους της Κρήτης

Tο βράδυ του Σαββάτου (24/9) ένας 27χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας, με κατεύθυνση από τα Πιτσίδια προς τα Μάταλα του Δήμου Φαιστού έχασε τη ζωή του όταν η μοτοσυκλέτα του συγκρούστηκε με ΙΧ που οδηγούσε τουρίστας.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ο 27χρονος δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή, με την αστυνομία να διερευνά τα αίτια της σφοδρής σύγκρουσης και του άνδρες της Τροχαίας να συλαμβάνουν τον οδηγό του αυτοκινήτου, έναν 60χρονο Ελβετό. .

Πρόκειται για μια τραγική χρονιά στην Κρήτη, καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΕΣΥΠΡΟΤΑ), Γιάννη Λιονάκη, πρόκειται για το 43ο θύμα της ασφάλτου στην Κρήτη από την αρχή του έτους. Ειδικότερα, 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα στο Ηράκλειο, 14 στα Χανιά, 8 στο Ρέθυμνο και 3 στο Λασίθι.

Πηγή φωτο: apopsilive

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 07:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon