.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 10:03

Η Ultraviolete F77 «απογειώθηκε» για την 75η επέτειο της ανεξαρτησίας της Ινδίας

 Η F77 είναι μία πραγματικά εντυπωσιακή ηλεκτρική μοτοσυκλέτα που θα βγει πολύ σύντομα στην παραγωγή από την εταιρεία Ultraviolette Automotive. Η εταιρεία είχε την έμπνευση να πάρει τα πρωτότυπα F77 στο αεροδρόμιο της πόλης Bangalore και να τις δώσε σε πιλότους μαχητικών αεροπλάνων της πολεμικής αεροπορίας της Ινδίας για ένα test ride. 

Υπάρχει πάντα κάτι που ενθουσιάζει τον καθένα από την παιδική του ηλικία σχετικά με τους πιλότους και τα μαχητικά αεροπλάνα. Ακόμη και πολλοί από τους μηχανικούς της εταιρείας, σπούδασαν για να εργαστούν σε αυτή τη δουλειά εμπνεόμενοι από τα αεροσκάφη και την αεροναυπηγική, αλλά και από τους ίδιους τους πιλότους, αναφέρει το δελτίο τύπου της εταιρείας. 
 
 pilot_arrive_1.png
Κάπως έτσι ήρθε η ιδέα στα στελέχη της Ultraviolette να ξεκινήσουν τα test ride της F77 την ημέρα της 75ης επετείου της ανεξαρτησίας της Ινδίας και να δώσουν τις μοτοσυκλέτες σε πιλότους μαχητικών ώστε να πάρουν μία γεύση από τις ικανότητες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, λίγο πριν ξεκινήσει η παραγωγή τους. 
 
 smile_ride_1.png
Το event πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο TAAL, έγινε πρώτα ενημέρωση και στη συνέχεια ως πίστα χρησιμοποιήθηκε ο διάδρομος απογείωσης, ο οποίος είχε διαμορφωθεί έτσι, με εμπόδια σημαιάκια και κορίνες, ώστε να δοκιμαστούν όλα τα driving modes της μοτοσυκλέτας, η ταχύτητά της αλλά και η λειτουργία των ηλεκτρονικών. Υπήρχαν επίσης όργανα τηλεμετρίας που μετέδιδαν τα δεδομένα της κίνησης των μοτοσυκλετών στο κοινό που ήταν παρών. Και φυσικά όλα ήταν μελετημένα ώστε να είναι μεν όλη η εμπειρία μία πρόκληση για τους αναβάτες, αλλά ταυτόχρονα να είναι όλοι ασφαλείς. 
 team_pilot_1.png
 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους πιλότους να επιταχύνουν στην ευθεία ανταγωνιζόμενοι τον άνεμο. Στη συνέχεια οι πιλότοι οδήγησαν στα τεχνικά κομμάτια με κλειστές στροφές και γωνίες, εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες των μοτοσυκλετών και επέστρεφαν στην ευθεία επιτυγχάνοντας υψηλές ταχύτητες. Εντωμεταξύ  τα όργανα μετέδιδαν στοιχεία για τις επιταχύνσεις των μοτοσυκλετών, τη ροπή, το φρενάρισμα, την θερμοκρασία των μπαταριών, τις κλίσεις στις στροφές, όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο, ενώ όσοι πιλότοι δεν οδηγούσαν παρακολουθούσαν τους συναδέλφους τους με κιάλια. 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τρύφωνας Καραβούλιας Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 11:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon