.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 10:33

Με drones κυνηγάει τους "Ινδιάνους" η αστυνομία στην Αγγλία

Η αστυνομία στο North Wales έχει εξαπολύσει κυνήγι κατά των αναβατών που οδηγούν επικίνδυνα. Η επιχείρηση ονομάστηκε Blue Takeoff. Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι πολλοί πολίτες παραπονούνται επικίνδυνη οδήγηση μοτοσυκλετών πάνω σε πεζοδρόμια και στις μικρές παράπλευρες οδούς. 

Ο αστυνομικός επιθεωρητής Matt Subacchi  δήλωσε ότι η επιχείρηση Blue Takeoff στοχεύει σε μοτοσυκλετιστές που οδηγούν παράνομα, ώστε να αποφευχθούν τραυματισμοί, τόσο για τους ίδιους τους αναβάτες, όσο και για τους υπόλοιπους χρήστες των δρόμων. Ειδικά οι εκτός δρόμου μοτοσυκλέτες, συνέχισε ο Επιθεωρητής, αποτελούν πραγματικό κίνδυνο για τον κόσμο αλλά και για τους ίδιους τους αναβάτες. Καταλαβαίνουμε την ανησυχία που προκαλούν στις τοπικές κοινότητες και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας να σταματήσουμε αυτή την αντικοινωνική συμπεριφορά. 
 
Στην επιχείρηση Blue Takeoff, συμμετέχει η αστυνομική ομάδα με off-road μοτοσυκλέτες, για τον εντοπισμό όσων οδηγούν παράνομα ταυτόχρονα με την ομάδα που χειρίζεται τα ειδικά drones, τα οποία είναι δύσκολο να εντοπιστούν από το έδαφος. Η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη, ενώ η αστυνομία σταθμεύει σε 13 σημεία, σταματάει μοτοσυκλετιστές και τους ενημερώνει-συμβουλεύει για θέματα οδικής ασφάλειας. Η αστυνομία πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσει την επικίνδυνη οδήγηση είναι ο εντοπισμός των παραβατών με τη βοήθεια νέων τεχνολογιών. Οι μοτοσυκλέτες θα κατάσχονται και δεν θα επιστρέφονται καταλήγουν οι ανακοινώσεις της αστυνομίας. 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 13:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon