.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 19:48

Απανωτά τροχαία με μοτοσυκλέτες στο Ηράκλειο Κρήτης

Η τελευταία εβδομάδα χαρακτηρίζεται τραγική για το Ηράκλειο, καθώς πέρα από τον άδικο χαμό του αναβάτη από πτώση δέντρου, έχουν σημειωθεί και άλλα ατυχήματα που αφορούν δικυκλιστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, διασωληνωμένος και σε καταστολή στη ΜΕΘ βρίσκεται ο 25χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το μεσημέρι της Κυριακής. Ο νεαρός αναβάτης χαρακτηρίζεται ως «πολυτραυματίας και πολυκαταγματίας» από τους θεράποντες ιατρούς του Βενιζέλειου νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται αφού φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κάταγμα στο κρανίο, κατάγματα στην κάτω γνάθο και πολλαπλά τραύματα σε άλλα σημεία του σώματος.

Σημειώνεται ότι το επόμενο χρονικό διάστημα ο 25χρονος αναμένεται να αποδεσμευθεί από τα μηχανήματα ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις (αξονική τομογραφία) ώστε να επανεκτιμηθεί με ασφάλεια η κατάσταση της υγείας του ασθενούς. Όλα συνέβησαν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής όταν μία μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, στον επαρχιακό δρόμο από τους Κουνάβους προς τα Πεζά (στην ενδοχώρα του Ηρακλείου). Ο 25χρονος οδηγός της μηχανής φέρει σοβαρά τραύματα μετά τη σφοδρή σύγκρουση που είχε η μηχανή που οδηγούσε με αυτοκίνητο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο.

Η Τροχαία Ηρακλείου διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες και τα αίτια κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα, ωστόσο τα τροχαία δεν σταματούν εδώ. Ένα νέο τροχαίο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, την Τρίτη 24 Αυγούστου 2022, και πάλι στο Ηράκλειο της Κρήτης με ανήλικο οδηγό. Λίγο μετά τις 22:00 στην περιοχή Κορακοβούνι, ένας 16χρονος οδηγός μηχανής τραυματίστηκε ελαφριά.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο χωρίς ευτυχώς τα κινδυνεύει η ζωή του.

Πηγή: Cretapost.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon