.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 18:10

Fantic Motor Hellas - Φέρνει τριήμερο παγκόσμιας κλάσης

[Δελτίο Τύπου]

Μετά από πολύμηνη προετοιμασία η Fantic Motor Hellas θα φιλοξενήσει στην Αθήνα στις 15, 16 και 17 Ιουλίου τον AJ Catanzaro και τη Moto Academy.

O AJ Catanzaro είναι ένας από τους κορυφαίους privateer αναβάτες motocross / Supercross στην Αμερική, αλλά είναι ακόμα πιο γνωστός ως ιδρυτής του MotoAcademy, που είναι ίσως η πιο επιτυχημένη σχολή οδήγησης στον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Στην Moto Academy συμμετέχει ο Jett Lawrence, που κατέκτησε την 1η θέση στο βάθρο του Αμερικανικού πρωταθλήματος supercross, ενώ είναι 1ος στη βαθμολογία του Αμερικανικού πρωταθλήματος motocross.

Βασικές αρχές αλλά και προχωρημένες τεχνικές της “new school” αγωνιστικής οδήγησης στο χώμα θα μοιραστεί ο Αμερικανός αναβάτης το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουλίου με επιλεγμένους Έλληνες αναβάτες Motocross και Enduro. Η συμμετοχή στο 2ημερο moto clinic προσφέρθηκε δωρεάν σε αναβάτες αγωνιστικών μοτοσυκλετών Fantic, ενώ αναβάτες μοτοσυκλετών άλλων κατασκευαστών είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν με ειδική προνομιακή τιμή.

Οι θέσεις για το σεμινάριο έχουν κλείσει εδώ και αρκετό καιρό αλλά οι Έλληνες fans θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον AJ Catanzaro σε μια εκδήλωση «meet&greet” που διοργανώνει η Fantic Motor Hellas στο νέο χώρο RIDE της HD Athena - Πειραιώς 187, την Παρασκευή 15 Ιουλίου από τις 19:00 μέχρι τις 22:00.

fnt2.jpg

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 18:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon