.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 09:27

Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. - Γενική Συνέλευση Απολογισμού 2021

Το Δ.Σ της Αθλητικής ΜΟΤοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, καλεί τους εκπροσώπους των σωματείων -μελών της σε Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022 και ώρα 18:00 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.:

“Το Δ.Σ της Αθλητικής ΜΟΤοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, καλεί τους εκπροσώπους των σωματείων -μελών της, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον Νόμο 2725/99 όπως αυτός ισχύει σήμερα (4726/2020), τις σχετικές εγκυκλίους που έχει εκδώσει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αλλά και το νέο Καταστατικό της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε, σε Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022 και ώρα 18:00 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Θέμα της Γενικής Συνέλευσης: Απολογισμός έτους 2021.

Παρακαλούνται τα σωματεία μέλη μας να διορίσουν τον εκπρόσωπό τους στην Γενική Συνέλευση καθώς και τον αναπληρωματικό, ο οποίος θα παραστεί σε περίπτωση αδυναμίας, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο Νόμος.

Ο διορισμός θα γίνει με απόφαση του ΔΣ (αποστολή του πρακτικού της απόφασης) του σωματείου και τα μέλη/εκπρόσωποι θα πρέπει να είναι τακτικά μέλη του ΔΣ του σωματείου. Στον διορισμό παρακαλούμε να συμπληρώσετε και το email του τακτικού εκπροσώπου, ώστε να σταλεί το σχετικό λινκ.

Ο διορισμός παρακαλούμε να αποσταλεί με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2022 και ώρα 16:00.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon