.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 16:15

Η Triumph γιορτάζει τα 120 χρόνια της το 2022

Το νέο έτος συνιστά ένα σημαντικό ορόσημο για την Triumph και μια πρώτης τάξης ευκαιρία για επετειακές εκδηλώσεις και εκπλήξεις.

Τον Απρίλιο του 1902 η πρώτη μοτοσυκλέτα της Triumph Engineering Ltd βγήκε προς πώληση στο κοινό. Ήταν η αφετηρία ενός πολύ μεγάλου ταξιδιού που έφερε την αγγλική εταιρεία στην κορυφή του κόσμου, γέννησε αξέχαστες μοτοσυκλέτες και το καλύτερο είναι πως συνεχίζεται ακόμη.

Τη νέα της μορφή ως Triumph Motorcycles Ltd την πήρε το 1983, όταν η εταιρεία αποκτήθηκε από τον επιχειρηματία John Bloor μετά τη χρεωκοπία της μαζί με σύσσωμο τον όμιλο NVT (Norton Villiers Triumph) που είχε στηθεί το 1973 με στόχο να περισώσει την τότε παραπαίουσα αγγλική βιομηχανία μοτοσυκλετών.

Έκτοτε, με αφετηρία το 1990 όταν και παρουσίασε ξανά μια γεμάτη γκάμα ολοκαίνουργιων και σύγχρονων μοντέλων, η Triumph πετάει από επιτυχία σε επιτυχία, πρόσφατα γιόρτασε την κατασκευή της εκατομμυριοστής μοτοσυκλέτας της και έχει μπροστά της την ανάπτυξη νέων πεδίων.

Γνωρίζουμε επισημότατα πια πως πολύ σύντομα θα δούμε την είσοδο της Triumph στον χώρο των μοτοσυκλετών εκτός δρόμου (MX, enduro), ενώ η συνεργασία της με τη Bajaj για παραγωγή μοντέλων μικρού κυβισμού επίσης είναι έτοιμη να καρποφορήσει.

Προς το παρόν οι Άγγλοι δεν αποκαλύπτουν τι έχουν σχεδιάσει για το 2022 και την επέτειο των 120 ετών, πάντως είναι πολύ πιθανό να δούμε πολλά και διάφορα ενδιαφέροντα, από επετειακά μοντέλα ως μεγάλες εκδηλώσεις, διαγωνισμούς κ.ά.

120 χρόνια Triumph - Επίσημη ιστοσελίδα

>>> Στην κεντρική φωτογραφία απεικονίζεται η πρώτη μοτοσυκλέτα της Triumph από το μακρινό 1902.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon