.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 10:31

Triumph - Η εκατομμυριοστή μοτοσυκλέτα του εργοστασίου!

Η Triumph κατασκεύασε την εκατομμυριοστή της μοτοσυκλέτα, από την επιστροφή της το 1990, μια Tiger 900 Rally Pro, με σπέσιαλ γραφικά για την εορταστική περίσταση.

Η Tiger 900 Rally Pro είναι μια σημαδιακή μοτοσυκλέτα για το ένα εκατομμύριο Triumph, καθώς αποτελεί ένα από τα κορυφαία και πλέον εξελιγμένα μοντέλα της γκάμας, σε design, μηχανολογία, προσοχή στη λεπτομέρεια, και δυνατότητες.

Σε ασημί βαφή και με σπέσιαλ γραφικά, η μοναδική αυτή μοτοσυκλέτα θα βρει τη θέση της αρχικά στο περίπτερο της Triumph στη βρετανική έκθεση μοτοσυκλέτας Motorcycle Live, και κατόπιν θα εκτεθεί σε ένα ειδικό βάθρο στο Hinckley, όπου θα τη θαυμάζουν οι επισκέπτες των tour του εργοστασίου.

Nick Bloor, Triumph CEO: “Όλοι στην Triumph είμαστε απίστευτα περήφανοι που έχουμε παίξει τον ρόλο μας για να καταφέρουμε μια τόσο σημαντική στιγμή στη σύγχρονη ιστορία της εμβληματικής αυτής εταιρείας. Στα 31 χρόνια που πέρασαν από όταν λανσάραμε ξανά την Triumph με μια νέα γκάμα βρετανικών μοτοσυκλετών στο σαλόνι της Κολονίας το 1990, μοιραστήκαμε πολλές σπουδαίες στιγμές με τους φίλους της εταιρείας παγκοσμίως. Από την επιστροφή μας στον αγώνα του ΤΤ, στην είσοδο μας στο MotoGP με τους κινητήρες της κατηγορίας Moto2, με την υποστήριξη μας στην εκδήλωση Distinguished Gentleman’s Ride, και σε πολλές άλλες. Η επιτυχία της Triumph πηγάζει πάντα από το πάθος και την αφοσίωση που μοιραζόμαστε με τους αναβάτες μας.

Παρόλο που το τελευταίο έτος ήταν μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας, αυτό το πάθος και η αφοσίωση οδήγησε την Triumph σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη, συμπεριλαμβανομένης και της εισόδου μας σε νέες κατηγορίες με τις Trident 660 & Tiger Sport 660.

Δεσμευόμαστε να ανεβάσουμε ακόμα ψηλότερα την εταιρεία, και με τις επερχόμενες παρουσιάσεις του ολοκαίνουργιου Tiger 1200 και των νέων αγωνιστικών MX & Enduro μοτοσυκλετών, παράλληλα με τη συνεργασία μας με την Bajaj για τη δημιουργία μοτοσυκλετών μικρότερου κυβισμού, χαίρομαι που το μέλλον της Triumph θα είναι το ίδιο συναρπαστικό και πλούσιο με τα τελευταία 30 χρόνια.”

Σήμερα η Triumph διαθέτει 5 εργοστάσια, με το αρχηγείο της να βρίσκεται στο Hinckley του Leicestershire, ενώ διαθέτει 13 γραφεία πωλήσεων και marketing σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά και εργοστάσια στην Ταϊλάνδη, την Ινδία, και τη Βραζιλία.

Θυμίζουμε πως η πρώτη μοτοσυκλέτα της Triumph παρουσιάστηκε τον Απρίλιο του 1902, και φέτος, οι Βρετανοί γιορτάζουν πέρα από την εκατομμυριοστή μοτοσυκλέτα της σύγχρονης εποχής τους και τα 120 χρόνια από την πρώτη ίδρυση της εταιρείας.

Έτσι, από τον Ιανουάριο του 2022 η Triumph προσκαλεί τους φαν της από όλο τον κόσμο να γιορτάσουν μαζί τα 120 χρόνια της εταιρείας, σε μια σειρά συναντήσεων και ειδικών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα όλο το έτος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως παρά τις δυσκολίες που έφερε η πανδημία της Covid-19, οι τελευταίοι 12 μήνες ήταν οι πλέον επιτυχημένοι για την Triumph, με πωλήσεις περισσότερων από 75.000 μοτοσυκλετών παγκοσμίως και με κύκλο εργασιών 650 εκατομμυρίων λιρών!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon