.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 15:27

Moto Morini - Νέα επίσημη αντιπροσωπεία στη χώρα μας η KSR Hellas!

H ιστορική ιταλική φίρμα Moto Morini ανακοίνωσε τη νέα επίσημη αντιπροσωπεία της στην Ελλάδα, που δεν είναι άλλη από την KSR Hellas, μέσα από την οποία θα δούμε και στη χώρα μας μοτοσυκλέτες όπως το X-Cape 650, το 6 ½, κ.α..

Το δελτίο τύπου της Moto Morini, που έχει ανέβει στο site της εταιρείας αναφέρει τα εξής:

“¨Η Moto Morini επεκτείνει το δίκτυο των dealer της στην Ελλάδα και στην Κύπρο, χάρη στη συνεργασία της με την KSR Hellas. Η Moto Morini S.r.l. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αρχή της συνεργασίας της με την KSR Hellas, κάτι που θα επιτρέψει στην ιστορική εταιρεία μοτοσυκλετών να επεκτείνει την διανομή της σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η KSR Hellas, θυγατρική του KSR Group, ενός από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς δικύκλων στην Ευρώπη, γίνεται έτσι μέρος της επεκτατικής στρατηγικής της Moto Morini, που χάρη στην πρόσφατη αυτή συμφωνία κατακτά ένα ακόμη κομμάτι της ευρωπαϊκής ηπείρου.”

Ο Alberto Monni, Αντιπρόεδρος της Moto Morini δήλωσε τα εξής: “Είμαι περήφανος που ανακοινώνω την αρχή αυτής της σημαντικής συνεργασίας με την KSR Hellas. Η συνεργασία αυτή θα μας επιτρέψει να ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις των αγορών της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά και να προσφέρουμε στους φαν της εταιρείας ένα διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο dealer, με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.”

Θυμίζουμε πως η KSR Hellas αντιπροσωπεύει παράλληλα και όλες τις εταιρείες του KSR Group, όπως τις Brixton Motorcycles, Motron Motorcycles, Malaguti, Lambretta, κ.α.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 15:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon