.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 13:41

Triumph – Σαρώνει στις πωλήσεις το Trident 660, έρχονται τα μικρά

Σε συνέντευξη στελέχους της Triumph σε αγγλικό περιοδικό αποκαλύφθηκε η τεράστια ανταπόκριση στο Trident, ενώ επανέρχονται στο προσκήνιο τα μικρά μοντέλα των 250-400 κυβικών.

Ο σαφέστατος στόχος της Triumph όταν λάνσαρε το Trident 660 στην παγκόσμια αγορά ήταν να διευρύνει το πελατολόγιό της προς τα κάτω. Αφενός ο μικρότερος κυβισμός, αφετέρου η προσιτή τιμή αγοράς, όλα προϊδέαζαν για μια μοτοσυκλέτα με εξασφαλισμένη την καλή εμπορική πορεία, ωστόσο η πραγματικότητα φαίνεται πως ξεπέρασε τις προσδοκίες που έτρεφαν στο Hinckley.

Ο Miles Perkins, διευθυντής Brand Management της Triumph μίλησε στο αγγλικό Visordown, όπου αποκάλυψε πως δεν προλαβαίνουν να φτιάχνουν αρκετά Trident, καθώς στον λιγότερο από έναν χρόνο που διατίθεται στις αγορές έχει ήδη πουλήσει 12,500 κομμάτια!

Το γεγονός σαφέστατα και τους κάνει πολύ αισιόδοξους για ανάλογη πορεία και από το νέο Tiger Sport 660, το οποίο βασίζεται στην ίδια λογική ποιοτικής οικονομίας για να φέρει στην οικογένεια της Triumph κόσμο που δεν θα έφτανε εξίσου εύκολα στα μεγαλύτερα μοντέλα της.

Η Triumph διάγει την καλύτερη χρονιά της σύγχρονης ιστορίας της φέτος, καθώς το πρώτο μισό του 2021 έγραψε ρεκόρ πωλήσεων με 43,111 μοτοσυκλέτες της να έχουν πωληθεί στο εξάμηνο, γράφοντας αύξηση πάνω από 50% ως προς το δύσκολο 2020, αλλά και πάνω από 24% ως προς το 2019.

Κάπου εδώ αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε το Trident 660 σε αυτό το ρεκόρ.

Παράλληλα, ο Perkins έδωσε και μια ακόμη μικρή είδηση σε αποστροφή του λόγου του, όταν ανέφερε πως έχει ενταθεί η διαδικασία εξέλιξης των μικρών μοντέλων που σχεδιάζονται σε συνεργασία με τη Bajaj και τα οποία θα κυμαίνονται από 250 ως 400 κυβικά εκατοστά.

Η άφιξή τους δεν πρέπει να απέχει και πολύ πλέον, αν και η Triumph έχει ήδη αρκετά συναρπαστικά σχέδια για το πιο κοντινό μέλλον. Ως το τέλος του 2021 θα έχει παρουσιαστεί το αναμενόμενο νέο Tiger 1200, ενώ δεν ξεχνάμε πως έχει ανακοινωθεί και η είσοδος στον κόσμο των MX και Enduro μοτοσυκλετών.

Πηγή: Visordown

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon