.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 16:31

Ola - Αποκλειστικά γυναικείο το προσωπικό των 10.000 θέσεων του εργοστασίου της!

Ο CEO και ιδρυτής της φιλόδοξης ινδικής εταιρείας Ola Electric, ανακοίνωσε πως το γιγαντιαίο φουτουριστικό εργοστάσιο της εταιρείας θα έχει περισσότερους από 10.000 υπαλλήλους, με τις γυναίκες να αποτελούν το 100% του προσωπικού!

Ο Bhavish Aggarwal ανακοίνωσε πως αυτή είναι μόνο η πρώτη από μια σειρά πρωτοβουλιών από την Ola, για τη δημιουργία οικονομικών ευκαιριών για τις γυναίκες.

Πρόσφατα θυμίζουμε πως η Ola Electric ξεκίνησε να δέχεται προ-παραγγελίες για το ηλεκτρικό scooter S1, όμως λόγω τεχνικών προβλημάτων στο site της εταιρείας οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν τελικά στις 15/9/2021. Οι Ινδοί πιστεύουν πως τα πρώτα S1 θα φτάσουν στους ιδιοκτήτες τους μέσα στον Οκτώβριο του 2021.

Bhavish Aggarwal: “Έχουμε επενδύσει σημαντικά στην εκπαίδευση των γυναικών που αποτελούν το εργατικό μας δυναμικό, και θα είναι υπεύθυνες για ολόκληρη την παραγωγή των οχημάτων που θα κατασκευάζονται στο Ola Futurefactory. Το να δίνεις τέτοιες οικονομικές ευκαιρίες στις γυναίκες βελτιώνει όχι μόνο τις ζωές τους, αλλά τις ζωές των οικογενειών τους και ολόκληρης της κοινότητας. Μελέτες έχουν δείξει πως το να παράσχουμε ευκαιρίες στο γυναικείο φύλο μπορεί να ανεβάσει το ΑΕΠ της Ινδίας κατά 27%!”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon