.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 15:51

Βραβευμένη συσκευή που υπόσχεται γρήγορο κι εύκολο μπάλωμα της ασφάλτου!

Πέντε φοιτητές από το Πολυτεχνείο του Μιλάνου έκαναν πράξη την ιδέα τους και ευελπιστούν ότι θα βάλουν τέλος σε έναν από τους χειρότερους εφιάλτες των δικυκλιστών.

Δεν χωρά αμφιβολία ότι όταν απολαμβάνεις τη βόλτα σου πάνω στην αγαπημένη σου μοτοσυκλέτα, ένας από τους χειρότερους εφιάλτες μας είναι τα σαμαράκια, ή οι κακοτεχνίες στους δρόμους.

Και δυστυχώς η πατρίδα μας δεν φημίζεται και για τους καλύτερους δρόμους στην Ευρώπη.

Τα προβλήματα που δημιουργούνται στην άσφαλτο με την πολυετή χρήση, ή με τα δυνατά φρεναρίσματα ή τον καιρό κτλ μπορεί να αποδειχθούν ακόμα και μοιραία.

Ειδικά αν ο οδηγός δεν έχει και την εμπειρία να ανταπεξέλθει και να κάνει τις σωστές ενέργειες στην πρώτη φάση που χάνει τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του.

Πέντε φοιτητές από το Πολυτεχνείο του Μιλάνου πάντως, ευελπιστούν ότι θα δώσουν λύση σ’ αυτό το πρόβλημα, με μια συσκευή την οποία παρουσίασαν και η οποία μάλιστα βραβεύτηκε στα Dyson Awards 2021.

baloma-asfaltou-rte2.jpg

Η λογική της είναι απλή. Αντί ο κάθε Δήμος να επιστρατεύει μια ομάδα ανθρώπων για να φτιάξει τις κακοτεχνίες στους δρόμους, θα μπορεί ένας οποιοσδήποτε ιδιώτης να το κάνει μόνος του!

Ή καλύτερα μια ιδιωτική εταιρεία, αφού στην όλη ιδέα σημαντική παράμετρος είναι και η διαφήμιση.

Κι αυτό αποτελεί το δέλεαρ για ιδιωτικές επιχειρήσεις που θα αγοράζουν αυτή τη συσκευή και στη συνέχεια, μετά από συνεννόηση με τον εκάστοτε Δήμο, θα κάνουν τα μπαλώματα.

Το κέρδος για τον ιδιώτη θα είναι η δυνατότητα αποτύπωσης του logo της εταιρείας του – μέσω της συσκευής – στο κομμάτι του δρόμου που έγινε το μπάλωμα!

Επενδύεις στη συγκεκριμένη συσκευή και έχεις δωρεάν διαφήμιση σε διάφορα σημεία και Δήμους της επικράτειας!

Μένει να αποδειχθεί ότι και στην πράξη το μπάλωμα που κάνει η συσκευή είναι ικανοποιητικό…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 15:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon