.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 13:01

MV Agusta Turismo Veloce - Παγκόσμιο Ρεκόρ επίσκεψης 11 χωρών σε 24 ώρες!

Ο δημοσιογράφος και πρώην αγωνιζόμενος Valerio Boni πέτυχε νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ επίσκεψης περισσότερων χωρών -11 παρακαλώ- σε λιγότερες από 24 ώρες, διανύοντας 2.003 χιλιόμετρα καβάλα σε μια MV Agusta Turismo Veloce Lusso SCS.

Σουηδία, Δανία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γαλλία, Ελβετία, Λιχτενστάιν, Αυστρία και Ιταλία. Αυτές τις 11 χώρες επισκέφθηκε εν ριπή οφθαλμού ο Valerio Boni, κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης σε διάρκεια μέρας του χρόνου, στις 21 Ιουνίου 2021.

Η MV Agusta ονόμασε το event «TVEE, Turismo Veloce Europe Endurance», ένα ταξίδι-αστραπή που ξεκίνησε στο Μάλμε της Σουηδίας, όπως επιβεβαιώνει και η απόδειξη από το τοπικό βενζινάδικο.

Στη συνέχεια, ο Boni πέρασε σχεδόν αμέσως στη Δανία, και συνέχισε την κάθοδο του.

Οι καιρικές συνθήκες άλλαξαν αρκετές φορές μέσα στη μέρα, με το ταξίδι να ξεκινά με ζεστό, καλοκαιρινό και ασυνήθιστο καιρό στη Σουηδία, για να δροσίσει στη Δανία και να κλείσει με έντονη βροχόπτωση τη νύχτα.

Ο ταξιδιώτης με την Turismo Veloce έπρεπε μεν να βιαστεί, όμως την ίδια ώρα τηρούσε τον νόμο, και τα όρια ταχύτητας, κι έτσι από κάποια στιγμή και μετά έκοψε τις στάσεις για ξεκούραση, παλεύοντας για το ρεκόρ.

Ένα ρεκόρ που τελικά ήρθε λίγο πριν την λήξη του 24ωρου, με τα όργανα του Turismo Veloce να επιβεβαιώνουν πως η μοτοσυκλέτα είχε δουλέψει για περισσότερες από 23 ώρες τη συγκεκριμένη μέρα!

Κατά την άφιξη του στη Schiranna, στη βάση της MV Agusta, ο Valerio Boni με την Turismo Veloce Lusso SCS έκλεισε τα 2.003 χιλιόμετρα, παίρνοντας ένα σπουδαίο ρεκόρ για την ιταλική φίρμα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon