.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 10:52

MyDucati App - Πλέον και με ιστορικό συντήρησης της μοτοσυκλέτας σας

Η εφαρμογή για smartphone «MyDucati App» εξελίσσεται ακόμα περισσότερο, καθώς πλέον θα διαθέτει και ιστορικό συντήρησης της μοτοσυκλέτας του κάθε Ducatista.

Η Ducati αναφέρει πως η ενσωμάτωση του νέου χαρακτηριστικού επιβεβαιώνει την θέληση της εταιρείας για μέγιστη διαφάνεια, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και υπηρεσίες στους Ducatisti, και συνεισφέροντας στην διατήρηση της αξίας των μοτοσυκλετών τους.

Κάπως έτσι, κάθε Ducatista θα μπορεί να βρει το ιστορικό της συντήρησης της μοτοσυκλέτας του στο MyDucati App, με το δίκτυο Ducati να ξεκινά τη συγκεκριμένη υπηρεσία τον Ιούλιο του 2019.

Επιπρόσθετα το app διαθέτει πολλές ακόμα δυνατότητες, όπως την περιοχή του γκαράζ (Garage area), όπου οι αναβάτες μπορούν να βρουν τα έγγραφα της μοτοσυκλέτας τους, την Ducati Card, αλλά και να δημιουργήσουν τη μοτοσυκλέτα των ονείρων τους εξοπλίζοντας την με αξεσουάρ, σώζοντας την και στέλνοντας την σε φίλους αλλά και στον dealer τους.

Με την επιλογή Ducati Dealers βρίσκουμε τον πλησιέστερο dealer μέσω geolocation, να δει τις διαθέσιμες υπηρεσίες και να κλείσει ραντεβού για test-ride.

Στον τομέα των Νέων, ο αναβάτης μπορεί να βρει γρήγορα πληροφορίες, υπηρεσίες και event της Ducati σε παγκόσμια κλίμακα.

Στο app υπάρχει ακόμα και μέρος για την κοινότητα των επίσημων λεσχών Ducati (DOC), ενώ θα βρείτε το MyDucati app τόσο για συσκευές με Android όσο και με iOS. Κατεβάστε το τώρα, δωρεάν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon