.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 12 Μαϊος 2021 14:23

Το μουσείο της Ducati ξανανοίγει για το κοινό

Φυσικές επισκέψεις τα Σαββατοκύριακα και διευρυμένες ψηφιακές εμπειρίες προσφέρει η Ducati στο φημισμένο της μουσείο.

Στη δίνη της πανδημίας και των απαγορεύσεων, χώροι όπως τα μουσεία βρέθηκαν αποκλεισμένα για το ευρύ κοινό από τον περασμένο Μάρτιο.

Έτσι και το στολίδι του Borgo Panigale, το Museo Ducati έμεινε κλειδωμένο για μήνες, ξανάνοιξε για λίγο το περασμένο Φθινόπωρο, καθώς η εταιρεία έσπευσε να γεμίσει το κενό δημιουργώντας την ψηφιακή εμπειρία Borgo Panigale Experience.

Από τις 21 Μαΐου 2021 ωστόσο οι πύλες του μουσείου ξανανοίγουν για το κοινό, το οποίο μπορεί να το επισκέπτεται κάθε Παρασκευή (09:00-12:00 και 14:30-18:00), Σάββατο και Κυριακή (09:00-18:00).

Η φυσική επίσκεψη προϋποθέτει υποχρεωτικά κράτηση και αγορά του εισιτηρίου διαδικτυακώς, στη διεύθυνση: https://tickets.ducati.com/en.

Παράλληλα, καθώς οι μετακινήσεις μεταξύ χωρών παραμένουν προβληματικές και η λέξη τουρισμός μοιάζει να χάνεται στη θαμπάδα του παρελθόντος, η Ducati εμπλουτίζει και την ψηφιακή εμπειρία. Έτσι δίπλα στην εικονική επίσκεψη στο μουσείο, Ducati Museum Online Journey, προστίθεται μια ακόμη ανάλογη εμπειρία, αυτή τη φορά από τη γραμμή παραγωγής.

Το Ducati Factory Online Journey είναι ό,τι ακριβώς λέει το όνομά του: μια περιήγηση στις γραμμές παραγωγής της Ducati από την άνεση του σπιτιού μας, όπου κι αν βρίσκεται αυτό. Η ξενάγηση στους χώρους του εργοστασίου – που ακόμη δεν επιτρέπεται δια ζώσης, λόγω covid – γίνεται με τη φωνή ενός ξεναγού που κατατοπίζει τον ψηφιακό επισκέπτη σε καθε βήμα της διαδρομής.

Και για αυτήν την ψηφιακή εμπειρία, που θα διατίθεται από 22 Μαΐου 2021, μπορείτε να κλείσετε εισιτήριο από τη σχετική ιστοσελίδα: https://tickets.ducati.com/en.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Μαϊος 2021 14:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon