.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 12 Μαϊος 2021 14:32

KTM - Ετοιμάζει νέα γκάμα 750 Adventure, Duke & Supermoto

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το επερχόμενο product portfolio της Pierer Mobility AG, η KTM ετοιμάζει μια νέα σειρά 750 Adventure, Duke & Supermoto, που θα παράγει για λογαριασμό της στην Κίνα η CFMOTO!

Οι Αυστριακοί έχουν εδώ και καιρό «αποβιβαστεί» στην Ασία, τόσο για τις τεράστιες αγορές της, όσο και για τα φθηνότερα εργατικά χέρια που ρίχνουν το κόστος παραγωγής των μοτοσυκλετών τους.

Η αρχή έγινε με τη Bajaj, που κατέχει το 47,99% της ΚΤΜ και που παράγει στο εργοστάσιο της στην Ινδία τα μικρά και μεσαία μοντέλα της Pierer Mobility, ενώ έχει αναλάβει και την πώληση τους στην ινδική αγορά.

Κατόπιν μιας «ξώφαλτσης» (ή και όχι) συνεργασίας στο design, όπου η εταιρεία KISKA που σχεδιάζει και προωθεί τις μοτοσυκλέτες της Pierer Mobility ξεκίνησε να σχεδιάζει και τις μοτοσυκλέτες της CFMOTO, έρχεται τώρα νέα συνεργασία για παραγωγή μεγαλύτερων σε κυβισμό μοντέλων της ΚΤΜ στην Κίνα, από τη CFMOTO.

Υπενθυμίζουμε πως η 800ΜΤ, η νέα Adventure μοτοσυκλέτα της CFMOTO, «φορά» κινητήρα από το προηγούμενης γενιάς ΚΤΜ 790 Adventure.

Με τη νέα συμφωνία ΚΤΜ-CFMOTO, η δεύτερη θα αναλάβει να παράγει μια νέα σειρά μοτοσυκλετών με δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα 750 κ.εκ. σε Adventure, Duke και Supermoto εκδόσεις, στο εργοστάσιο της στην Hangzhou, με δυνατότητα παραγωγής 50.000 μοτοσυκλετών σε ετήσια βάση.

Όσον αφορά στη μικρότερη νέα γκάμα με τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα των 490 κ.εκ., αυτή θα παράγεται στο εργοστάσιο της Bajaj στην Ινδία.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι νέες σειρές των 490 και 750 θα παραχθούν αρχικά για τις αγορές της Ασίας, ενώ αναμένουμε να δούμε αν θα έρθουν και στην Ευρώπη. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon