.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021 13:48

Honda Forza 750 - Βραβείο design Red Dot 2021

Η Honda κέρδισε 3 βραβεία σχεδιασμού στην γνωστή ετήσια διοργάνωση Red Dot για το 2021, 2 για τα τετράτροχα υβριδικά Jazz και Jazz Crosstar, και ένα για το νέο υβρίδιο scooter - μοτοσυκλέτας της εταιρείας, το Forza 750.

Τα εμβληματικά Red Dot βραβεία απονέμονται από μια ομάδα 50 καταξιωμένων ειδικών, που εξετάζουν την κάθε πρόταση, για να δώσουν ή όχι τη σφραγίδα τους όσον αφορά στο design και την καινοτομία.

Το νέο Forza 750 παρουσιάστηκε μέσα στο 2020, ως προϊόν 2021, ανεβάζοντας τα στάνταρ της κατηγορίας των GT Scooter, τόσο με το design του όσο και με τις ανέσεις και τα τεχνολογικά συστήματα που προσφέρει στον αναβάτη του.

Το πολυτελές στιλ της μεγάλης… scooterοσυκλέτας της ιαπωνικής εταιρείας αιχμαλωτίζει το βλέμμα, ενώ το design παρέχει απόλυτη προστασία από τα στοιχεία της φύσης, προστατεύοντας πόδια και κορμό των επιβαινόντων.

Στον εξοπλισμό του Forza 750 ξεχωρίζουν τα Riding Modes, το Traction Control, το σύστημα DCT, ο full LED φωτισμός, το πρωτοποριακό σύστημα Honda Smartphone Voice Control με τις φωνητικές εντολές, ο 17άρης μπροστινός τροχός και η αρχιτεκτονική μοτοσυκλέτας -πιρούνι μοτοσυκλέτας, κινητήρας στο κέντρο του δίκυκλου, μονό πίσω αμορτισέρ κεντρικά τοποθετημένο και ψαλίδι μοτοσυκλέτας.

Παράλληλα, το Forza 750 ξεχωρίζει και στην απόδοση με τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα των 745 κ.εκ., ενώ διαθέτει ικανούς αποθηκευτικούς χώρους με 22 λίτρα κάτω από τη σέλα και θύρα φόρτισης USB-C.
Θυμίζουμε πως το 2020 η Honda είχε κερδίσει βραβείο Red Dot για το CBR1000RR-R Fireblade SP, που ήταν η πρώτη μοτοσυκλέτας της εταιρείας που κέρδισε βραβείο στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon