.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 10:34

Μοτοσυκλετιστής κρεμόταν για 33 χλμ από το παράθυρο νταλίκας που τον είχε εμβολίσει

Το αδιανόητο συμβάν έλαβε χώρα στη Βραζιλία και είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικό.

Ο 49χρονος Anderson Antonio Pereira είχε βγει για μια βόλτα με τη 47χρονη σύζυγό του, Sandra, και τη Harley-Davidson που πρόσφατα είχε αποκτήσει, όταν συνέβη το μοιραίο. Μια νταλίκα που οδηγούσε 36χρονος άντρας του εμβόλισε από πίσω στον αυτοκινητόδρομο BR-101, τραυματίζοντας θανάσιμα τη συνεπιβάτιδα.

Ωστόσο ο οδηγός του φορτηγού επιχείρησε να συνεχίσει την πορεία του, με αποτέλεσμα ο ελαφριά τραυματισμένος αναβάτης να επιχειρήσει να τον σταματήσει και τελικά να βρεθεί κρεμασμένος από την πόρτα του οδηγού, ενόσω η μοτοσυκλέτα του σερνόταν στον αυτοκινητόδρομο σφηνωμένη κάτω από τον προφυλακτήρα του φορτηγού.

Η τρελή αυτή πορεία συνεχίστηκε για 33 ολόκληρα χιλιόμετρα, ώσπου οι αρχές ακινητοποίησαν το φορτηγό και συνέλαβαν τον οδηγό του, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Η άτυχη σύζυγος του μοτοσυκλετιστή μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε συνεπεία βαριών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων, ενώ ο Pereira είχε μόνο ελαφρά τραύματα.

Δείτε στη συνέχεια ένα βίντεο που απεικονίζει γλαφυρά τη φρικαλέα προσπάθεια του οδηγού του φορτηγού να διαφύγει, λίγο πριν συλληφθεί τελικά.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 10:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon