.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 10:18

Moto Guzzi - Ανακαινίζει πλήρως το Mandello del Lario, ετοιμάζει νέο Centenario μοντέλο

Για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση της, η Moto Guzzi ετοιμάζεται να ανακαινίσει εκ βάθρων το εργοστάσιο του Mandello del Lario, ενώ μας δείχνει με… πονηρό τρόπο teaser από νέο, επετειακό μοντέλο που θα παρουσιαστεί μετά την ανακαίνιση του εργοστασίου της φίρμας!

Σε μια αφίσα (βλ. άνοιγμα) που περιέχει κάποια από τα σημαντικότερα πολιτικά και αγωνιστικά μοντέλα στην μακρά ιστορία της εταιρείας, στην κάτω δεξιά γωνία, η Moto Guzzi πρόσθεσε κι ένα νέο, επετειακό μοντέλο, που αναμένεται οσονούπω.

Η φωτογραφία είναι ψηφιακά επεξεργασμένη ώστε να μην διακρίνεται καθαρά η μοτοσυκλέτα, όμως βλέπουμε υποψία φέρινγκ πάνω της.

Η ύπαρξη του νέου μοντέλου επιβεβαιώθηκε από τον CEO του Piaggio Group, Roberto Colaninno, σε συνέντευξη που έδωσε στη γνωστή αθλητική εφημερίδα La Gazzetta Dello Sport.

Στη συνέντευξη αυτή, ο Colaninno επιβεβαιώνει πως το ιστορικό εργοστάσιο του Mandello del Lario θα ανακαινιστεί πλήρως, υπό την επίβλεψη του πρωτοπόρου αρχιτέκτονα Gregg Lynn -που μέσα στα άλλα είναι CEO και συνιδρυτής της Piaggio Fast Forward που ασχολείται με προϊόντα ρομποτικής όπως την Gita- ενώ μόλις τελειώσουν οι εργασίες, θα ξεκινήσει η παραγωγή του επετειακού μοντέλου.

Το μεγάλο κεφάλι της ιταλικής εταιρείας αναφέρει πως «το νέο επετειακό Guzzi θα παρουσιαστεί στην επόμενη EICMA. Θα είναι εντυπωσιακό όσον αφορά στην τεχνολογία, στο design και στις επιδόσεις του!»

Θα δούμε όντως την Guzzi να ανεβαίνει τεχνολογικά πολλά σκαλοπάτια με την ολοκλήρωση του νέου εργοστασίου; Και τι ακριβώς θα είναι το επετειακό μοντέλο; Μια sport-naked μοτοσυκλέτα στο στιλ του Ducati Monster, με επιδόσεις και τεχνολογία που θα θέσουν νέα στάνταρ για την εταιρεία; Ανυπομονούμε!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon