.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 09:51

Ducati Monster 2021 – Έναρξη παραγωγής με εκλεκτούς επισκέπτες

Η νέα εποχή του Monster ξεκίνησε και επίσημα, καθώς το νέο μοντέλο μπήκε στη γραμμή παραγωγής του Borgo Panigale.

Μετά από μια πορεία 28 ετών και πάνω από 350,000 πωλήσεις στις παγκόσμιες αγορές, μια από τις πιο γνωστές και πετυχημένες μοτοσυκλέτες της Ducati αλλάζει ριζικά.

Χρησιμοποιώντας πλέον τον L-twin Testastretta 11° των 937cc, ανεβάζει την απόδοσή του στους 111 hp και 9.5 kgm, μα αυτή δεν είναι η σημαντικότερη μεταβολή καθώς το νέο αλουμινένιο πλαίσιο προκαλεί περισσότερο το ενδιαφέρον.

Το κάνει αφενός παίρνοντας μια στροφή από την παράδοση των ατσάλινων χωροδικτυωμάτων που ανέκαθεν χαρακτήριζε την οικογένεια αυτή, αφετέρου φτιάχνοντας ένα σύνολο στα 166 στεγνά κιλά που εμφανίζεται σχεδόν 20 kg ελαφρύτερο από το Monster 821.

Μπορεί λοιπόν να μην αρέσει σε όλους η μετάβαση στη νέα αλουμινένια αισθητική, μα ο μαγικός συνδυασμός περισσότερης δύναμης για (πολύ) λιγότερα κιλά παραμένει μια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση.

Η έναρξη παραγωγής του νέου Monster γιορτάστηκε με την επίσκεψη τριών αναβατών MotoGP στο εργοστάσιο της Ducati.

Οι κ.κ. Pecco Bagnaia (Ducati Lenovo Team), Enea Bastianini και Luca Marini (Esponsorama Racing) βρέθηκαν στο Borgo Panigale, ξεναγήθηκαν στη γραμμή παραγωγής του νέου μοντέλου και απαθανάτισαν την ημέρα με ένα βίντεο που ακολουθεί αμέσως μετά.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon