.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 09:34

Τέλη Κυκλοφορίας 2021 – Νέα μικρή παράταση, προλαβαίνετε ακόμη

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε παράταση ως και την 1η Μαρτίου 2021 για αποπληρωμή των τελών κυκλοφορίας άνευ προστίμου.

Στη φετινή χρονιά υπό τον ζοφερό αστερισμό του κορωνοϊού, η κυβέρνηση αποφάσισε από νωρίς να παρατείνει την προθεσμία πληρωμής των Τελών Κυκλοφορίας κατά δύο μήνες, ορίζοντας νέο χρονικό όριο στις 26 Φεβρουαρίου 2021 – αντί για την τελευταία μέρα του έτους, 31 Δεκεμβρίου 2020 - και επιλογές για ηλεκτρονική εξόφλησή τους.

Φαίνεται ωστόσο πως ο ρυθμός πληρωμής δεν ήταν ο αναμενόμενος, καθώς ανακοινώθηκε εκτάκτως μια επιπλέον μέρα στην προθεσμία αχρεωστήτως καταβληθέντων τελών, δηλαδή στην πληρωμή τους χωρίς επιβάρυνση με πρόστιμο.

Έτσι όσοι δεν έχουν ακόμη εξοφλήσει τα τέλη του 2021 μπορούν να το κάνουν και σήμερα, αποφεύγοντας να πληρώσουν το πρόστιμο που αντιστοιχεί με το ισόποσο του τέλους για το όχημα.

Επιπλέον, σήμερα 1 Μαρτίου 2021 λήγει και η αντίστοιχη προθεσμία για κατάθεση πινακίδων.

Θυμίζουμε πως όσα οχήματα έχουν τεθεί σε ακινησία από τους ιδιοκτήτες τους – με την ευκολία μιας νέας ηλεκτρονικής μεθόδου που δεν απαιτεί μετάβαση στη Δ.Ο.Υ. – απαγορεύεται ρητώς να κινηθούν, επ’ απειλή τεράστιων προστίμων που ξεκινούν από €10,000 και φτάνουν ως τα €30,000 και τριετή αφαίρεση τηξς άδεις οδήγησης του παραβάτη.

Πηγή: Οδηγός του Πολίτη

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon