.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 14:26

MV Agusta - Ανακαίνιση του CRC και νέος Chief Designer

Τα design studios και τα γραφεία του τμήματος σχεδιασμού και μηχανολογικού κέντρου της MV Agusta στο San Marino ανακαινίστηκαν πλήρως, ενώ παράλληλα η ιταλική φίρμα ανακοίνωσε και την πρόσληψη νέου Chief Designer, του Γάλλου Stepahe Zache.

Με την ανακαίνιση, τα δυο τμήματα της MV Agusta (έρευνα κι εξέλιξη & design) συγχωνεύθηκαν σε μία μονάδα, ώστε να βελτιστοποιήσουν και να επιταχύνουν τις διαδικασίες σχεδιασμού και παραγωγής των νέων project της εταιρείας.

Το CRC δέχθηκε επιπλέον σημαντικές επενδύσεις τεχνολογικά προηγμένου εξοπλισμού και οργάνων, που θα βοηθήσουν τους 30 υπαλλήλους (designers και μηχανικοί), να μεταβαίνουν συνεχώς μεταξύ φυσικού και εικονικού περιβάλλοντος σε πραγματικό χρόνο.

Πέρα από τον Brian Gillen, επικεφαλής του CRC, και τους Giorgio Mazzoti και Alessandro Volpini, νέα προσθήκη στην ομάδα σχεδιασμού της MV Agusta, είναι ο Γάλλος σχεδιαστής Stephane Zache, που θα τεθεί επικεφαλής του τμήματος design.

Ο Zache έχει εντυπωσιακό βιογραφικό στη βιομηχανία μοτοσυκλέτας, έχοντας εργαστεί στο παρελθόν για πολλούς κατασκευαστές ΟΕΜ εξαρτημάτων στον χώρο της μοτοσυκλέτας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon