.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 12:14

KTM 890 Adventure 2021 – Ένα μαγικό ταξίδι από το Mattighofen στη Ναύπακτο

Πριν καν οι δημοσιογράφοι του κόσμου δουν για πρώτη φορά τη νέα adventure της ΚΤΜ, δύο μοτοσυκλέτες ταξίδεψαν από το Mattighofen στη Ναύπακτο.

Ο Paolo Cattaneo είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που λατρεύουμε να ζηλεύουμε. Πριν μερικά χρόνια ο Ιταλός πούλησε τα πάντα, άφησε πίσω του δουλειά, οικογένεια και φίλους και, καβάλα στο 1190 Adventure του, έφυγε για να περιδιαβεί τον πλανήτη. Ωστόσο 200,000 χιλιόμετρα αργότερα ήρθε ένα email που οπωσδήποτε δεν περίμενε.

Η ΚΤΜ επικοινώνησε με τον Cattaneo για να του γνωστοποιήσει πως ένα ολοκαίνουργιο 890 Adventure τον περίμενε στα κεντρικά της εταιρείας στο Mattighofen της Αυστρίας, προκειμένου να το οδηγήσει ως τη Ναύπακτο, όπου θα γινόταν η επίσημη δημοσιογραφική παρουσίαση του μοντέλου.

Η παρέα του ήταν η Anna Grechishkina, μια ακόμη αναβάτρια που εξερευνούσε τον κόσμο πάνω σε μια ΚΤΜ και η οποία επίσης επιβραβεύτηκε για την πίστη της στις αυστριακές adventure με μια ανάλογη πρόσκληση.

Το ζεύγος των αναβατών οπλίστηκε με δύο ολοκαίνουργια ΚΤΜ 890 Adventure που ήταν εξοπλισμένα με κάμποσα καλούδια – εξάτμιση Akrapovic, αναβαθμισμένες σέλες από τη συλλογή Power Parts, βαλίστες και φώτα ομίχλης – ταξίδεψαν τα περίπου 3,000 χιλιόμετρα ως τη Ναύπακτο, φτάνοντας εκεί με μια γεμάτη εμπειρία από πρώτο χέρι των ικανοτήτων της νέας μοτοσυκλέτας.

Μπορείτε να διαβάσετε την εμπειρία του Cattaneo, διανθισμένη από αρκετές φωτογραφίες της μεγάλης του διαδρομής που πέρασε από χιονισμένα περάσματα των Άλπεων, ως την ανοιξιάτικη μαγεία της Ναυπάκτου, στο επίσημο blog της KTM.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon