Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 11:39

Το VW Group βάζει τέλος στα σενάρια πώλησης της Ducati

Πρόσφατα σας είχαμε γράψει για τα σενάρια πώλησης της Ducati από το VW Group, σενάρια που είχαν φουντώσει για πολλοστή φορά. Από ότι φαίνεται όμως, θα παραμείνουν σενάρια.

Η επίσημη ανακοίνωση για την παραμονή της Ducati στο portfolio του VW Group ήρθε στο συνέδριο του εποπτικού συμβουλίου της VW, στις 14/12/2020.

Εκεί το Volkswagen Supervisory Board πήρε μια σειρά σημαντικών αποφάσεων για την αναδιοργάνωση του Συμβουλίου, για την αυτόματη παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων στο Wolfsburg, για την στρατηγική 2025+ του Group, τη μείωση του κόστους παραγωγής των οχημάτων, και για την κατεύθυνση προς τον εξηλεκτρισμό και την ψηφιοποίηση.

Στο τέλος των πρακτικών, είχαμε διατυπωμένη με λακωνικό τρόπο και την ανακοίνωση που περιμέναμε, με το Συμβούλιο να συμφωνεί πως τόσο η Lamborghini όσο και η Ducati θα παραμείνουν μέρος του Volkswagen Group.

Παράλληλα, η Bentley θα εισέλθει υπό την διοίκηση της Audi την 1η Μαρτίου του 2021, ώστε να επιτευχθούν οι απαραίτητες συνεργασίες για τον εξηλεκτρισμό των 2 premium εταιρειών.

Τέλος λοιπόν για μια ακόμη φορά στα σενάρια πώλησης της Ducati, και εμείς δίνουμε ραντεβού για τα επόμενα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 11:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube