.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 15:55

Aurus – Θωρακισμένο SUV για VIP, με “αξεσουάρ” θηριώδεις μοτοσυκλέτες συνοδείας!

Η Aurus είναι μια σοβιετ...εεε... ρωσική εταιρεία, υπό το όνομα της οποίας κατασκευάζεται η υπερπολυτελής υπηρεσιακή λιμουζίνα του Βλαντιμίρ Πούτιν, με το όνομα “Senat”.

Η εταιρεία αυτή λοιπόν, που είναι κρατική και τελεί υπό τον οργανισμό έρευνας & εξέλιξης αυτοκινήτων και κινητήρων (ΝΑΜΙ) της ρωσικής συνομοσπονδίας, ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο, SUV αυτή την φορά, που θα απευθύνεται -πέραν του προέδρου φυσικά!- και σε VIP πρόσωπα.

Ως εκ τούτου μιλάμε για χλιδή, θωράκιση και δυνατότητα διαμόρφωσης κατά το γούστo των ζάπλουτων πελατών. Το πιο εντυπωσιακό όμως, είναι ότι στον “εξοπλισμό” του νέο SUV, που θα ονομάζεται Komendant, η Aurus συμπεριλαμβάνει και “ασορτί” μοτοσυκλέτες συνοδείας!

Aurus Komendant SUV patent images 1

Πρόκειται, τουλάχιστον σύμφωνα με το σχέδιο που έδωσε στην δημοσιότητα η Aurus, για θηριώδη touring μοντέλα, τα οποία είναι ηλεκτροκίνητα και κατασκευάζονται από την IZH, σε συνεργασία με την Aurus.

Aurus escort motorcycle patent images 2

Η IZH, ανήκει στην Kalashnikov (ναι αυτή με τα πολυβόλα) και μάλλον οι μοτοσυκλέτες συνοδείας, θα μοιράζονται αρκετά στοιχεία με το Kalshnikov – IZH e-cruiser των 515 κιλών που παρουσιάστηκε ως concept πριν από δύο χρόνια.

Υπάρχει επίσης η πληροφορία ότι οι μοτοσυκλέτες συνοδείας θα πωλούνται και ξεχωριστά, χωρίς να χρειαστεί να... αγοράσει κανείς τους VIP και το SUV.

Βέβαια e-touring με 500+ κιλά, όση μπαταρία και να του χωρέσεις, δεν θα έχει μεγάλη αυτονομία.

Και μετά από αυτό το σχόλιο και την περιπαικτική απόδοση της είδησης, πάω να απολαύσω τις “διακοπές” μου στην Σιβηρία...

Увидимся σύντροφοι!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 16:03

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon